Terug naar Verenigingen nieuws

Zin om te leren tennissen?!

Gepubliceerd op:
Zin om te leren tennissen?!

In april beginnen de tennislessen bij TV de Vierslag. Je kunt je nu nog aanmelden, voor de tennislessen die beginnen op 11 april. De tennislessen worden verzorgd door Mannes van Weert van tennisschool Pro Tennis. 

Voor nieuwe leden wordt een apart tennislespakket Maak Kennis met Tennis aangeboden. Dit zijn 6 lessen voor € 39,50.
Daarnaast worden een zomerpakket van 16 lessen (60 min per les) aangeboden (apr - sept) voor €110,-. Er zijn diverse lesgroepen, jeugd beginner/gevorderd en senioren beginner/gevorderd. Ook is er een aparte lesgroep voor 55+-ers, hierin kunnen ook beginners kennis maken met tennis.

Je kunt je online aanmelden via www.pro-tennis.nl (sluitingsdatum 31 maart).
Wil je eerst meer informatie, dan kun je contact opnemen met Aletta Kalma (06-17108857/ tvdevierslag@gmail.com)

 

Lid worden?

De kosten van een lidmaatschap bij de tennisvereniging bedragen voor senioren €95,- en junioren €25,- Hiervoor kun je het hele jaar door tennissen. De banen zijn gedurende het hele jaar bespeelbaar. Wordt u dit jaar nog lid, dan betaalt u het aanbiedingstarief van € 45. Junioren zijn het eerste jaar gratis, als zij tennisles afnemen.

Voor overige vragen met betrekking tot lidmaatschap kun je contact opnemen met Rixt Bierma, 06-44538820 of via tvdevierslag@gmail.com.

Je kunt ook onze website www.tvdevierslag.nl bezoeken voor meer informatie. Bijvoorbeeld over de activiteiten die de vereniging het hele jaar door organiseert.

Kids Picknick 4 juli as

Deelname voor de groepen 1 t/m 8 (zonder begeleiding van volwassen)  

 

Koffie en een goed gesprek bij De Sk├╗le

“Het is heerlijk om even je hart te kunnen luchten en ook om te luisteren …