Terug naar Verenigingen nieuws

Open dag Team Eijzenga op zaterdag 12 juni

Gepubliceerd op:
Open dag Team Eijzenga op zaterdag 12 juni

Zaterdag 12 juni organiseert Team Eijzenga in zijn schitterende en perfect geoutilleerde sporthal aan It Koartlân 6 in Berltsum een open dag. Alle sportieve varianten komen aan bod. De bezoeker kan op een ongedwongen manier een blik in de keuken werpen. 

Eltsenien is wolkom!

 

Programma

10.00 kidsles (groep 1 t/m groep 8)

11.00 kettlebell en TRX-training

12.00 fitness

13.00 zumba

14.00 fitboksen en pilates

15.00 circuittraining

Informatiestands

Er zijn diverse stands met o.a. informatie over de gecombineerde lifestyle interventie (GLI), uitleg over de hoogtekamers, THP2 ( het nieuwe test en meetprogramma van Team Eijzenga),  verkoop van Team Eijzenga attributen, de toekomstvisie van Team Eijzenga en de Team Eijzenga KIKA loop op zaterdag 10 juli. Ook wordt er gezorgd voor lekkere en gezonde hapjes en drankjes.

Naast de medewerkers van Team Eijzenga – Hans Hoogsteen en Ruben Eijzenga – zijn ook Ramona en Caroliene Lemstra van Lifestylecoaching Lemstra aanwezig, de zumbales wordt verzorgd door Nina van der Meulen.

Voucher met 10% korting, kans op leuke prijzen via het draaiend rad 

De bezoeker krijgt een presentje met een voucher met 10% korting op een abonnement dat geldig is tot 31 augustus 2021. In verschillende tasjes zit een extra voucher voor het draaiend rad met leuke prijzen en extra aanbiedingen. De prijzen variëren van 10% korting tot een jaar lang gratis sporten. Elk half uur zal het rad gedraaid worden. Voor de kinderen die lid worden zijn er leuke prijzen. Ieder kind mag draaien.

Coronaproof

Er mogen maximaal 50 mensen tegelijkertijd in de zaal aanwezig zijn. De ingang is de rechterdeur naast de grote garagedeur zijn, de uitgang is aan de linkerkant van de hal. Opstoppingen willen we vermijden en we houden ons aan de 1,5 meter maatregel. Op verschillende plekken in de sporthal is desinfectiemiddel aanwezig. De looproute wordt aangegeven.

Social media

U kunt Team Eijzenga volgen via Instagram of Facebook (teameijzenga) of de website bezoeken, www.teameijzenga.nl.

Voor meer informatie:

Ellen Eijzenga, t. 0518 46 16 38, 0683016315 of mail: info@teameijzenga.nl 

 

 
 
 
 

Coronasubsidie voor culturele instellingen Waadhoeke

 tijdelijke coronasteun voor culturele instellingen.

 

Welkom terug in de kerk

Als kerkenraad zijn we dankbaar dat we vanaf a.s. zondag 20 juni de de…