Terug naar Verenigingen nieuws

Lovende woorden tijdens de opening van Gardener’s Pride

Gepubliceerd op:

Kwaliteit, duurzaamheid en innovatie waren de woorden die tijdens de opening van het prachtige bedrijf van de Fam. Van Overbeek centraal stonden.
Het verduurzamen van de locatie was het doel voor deze nieuwbouw.

Dit kon men realiseren door de bestaande locatie te vergroten en te streven naar een beter product.
'Duurzaamheid is zuinig omgaan met hulpbronnen: mensen, geld en natuur. Vertrouwen hebben in de markt.'
Dat waren de woorden van Gedeputeerde van de Provincie Friesland de heer Konst,  die als spreker lovende woorden had richting de Fam. Van Overbeek.
De kas is gebouwd met de nieuwste duurzame mogelijkheden. Kwaliteit en innovatie vinden we terug in de samenwerking met de Albert Heijn en Bakker Barendrecht. Zij vormen samen met Gardener’s Pride een driehoek van plant tot klant.
Sprekers tijdens de officiële opening waren:
Jeroen Noordermeer van adviesbureau Steur
Gé Happe sourcing director europe Ahold ( Albert Heijn)
Maarten van Hamburg commercial manager Bakker Barendrecht
Jan de Vries van Todam
Personeel Gardener’s Pride
Burgemeester van Menameradiel Tom van Mourik
Gedeputeerde van Provincie Friesland de heer Konst

Het personeel gaf de fam. Van Overbeek een Boppe slag! In de vorm van een mooie krans die symbool staat voor een uitzonderlijk hoge prestatie. De klompjes in de krans staan symbool voor met beide benen in de Fryske klei blijven staan om zo te zorgen voor goed management wat voor het personeel veel betekent. Ze geven aan trots te zijn om medewerkers van Gardener’s Pride te mogen zijn.

Berltsum is van oudsher een gerniersdorp. Vandaag was er voor gekozen om oud en nieuw te combineren. Muziekferiening 'OpMaat' bracht ons al in de stemming door gekleed te gaan in een boerenkiel. Na het door knippen van het lint was er een verrassing. In de kas was een veiling opgebouwd. De aanwezigen werden door Sijbren van Tuinen uitgenodigd om in de veilingbankjes plaats te nemen en mooie groente en fruitpakketten  te kopen. Klaas Smit was de veilingmeester en bracht in rap tempo de goederen in veiling. De opbrengt was voor een goed doel: samenloop voor hoop de actie wordt gesteund door het KWF(Koningin Wilhelmina Fonds). De aanwezigen konden dit initiatief wel waarderen want na drie ronden en 20 minuten tijd was er een opbrengst van €1320,50. De laatste bieder, de Fam. Van Overbeek, brachten het tot  een mooi eindbedrag van €1500,00. Na de veiling was er gelegenheid om het bedrijf te bewonderen en zoals een feestje kenmerkt iets lekkers te nuttigen.

Mooie foto's vindt u onder de button Foto's

Donderdag 1 juli a.s.: Informatiebijeenkomst Fidesta

Datum: donderdag 1 juli a.s. Tijd: 19.30 uur Plaats: in de Fidesta ruimte van …

 

“Fietsen door de Middeleeuwen”

Op zaterdag 3 en 10 juli wordt een unieke fietstocht georganiseerd. Starttijden …