Terug naar Verenigingen nieuws

Komt u ook tennissen bij TV de Vierslag?!

Gepubliceerd op:
Komt u ook tennissen bij TV de Vierslag?!

Het voorjaar komt eraan en ook het tennisseizoen bij TV de Vierslag gaat weer van start! Bij onze tennisvereniging kun je in je vrije tijd een balletje slaan en na afloop een drankje nuttigen in onze gezellige kantine. 

Daarnaast worden er elke week activiteiten georganiseerd, zoals clubcompetitie en tennisles. Ook organiseert onze activiteitencommissie regelmatig een gezellig toernooitje voor onze leden.

Op maandag 3 april starten onze tennislessen. De tennislessen zijn zowel voor junioren als senioren, voor beginners en gevorderden. Je kunt je nu opgeven voor acht lessen in de periode april – mei – juni. De lessen worden verzorgd door Mannes van Weert, een gediplomeerde tennistrainer van tennisschool RBChallenge. (zie www.rbchallenge.nl voor meer info) Voor jeugdleden wordt daarnaast elke lesperiode een toernooitje georganiseerd.

De kosten voor acht lessen bedragen € 56,-. Je kunt je online opgeven via: http://inschrijven.rbchallenge.nl/ Inschrijven kan tot 28 maart.

Iedereen kan vrijblijvend kennismaken met onze tennisvereniging. Via tvdevierslag@gmail.com kun je een afspraak maken voor een introductie bij de tennisvereniging (kosten voor eenmalig tennissen zijn €3,50). Ter informatie de contributie voor junioren is € 25,- (1ste jaar gratis bij afnemen van tennisles). Voor senioren zijn de kosten van een lidmaatschap het eerste jaar €45,-, daarna € 90,-. Op onze banen kun je het hele jaar door tennissen.

Mocht je na het lezen van dit bericht vragen hebben, neem dan gerust contact op met Aletta Kalma via tvdevierslag@gmail.com of 06-17108857. Of kijk op onze website www.tvdevierslag.nl.

Graag tot ziens op onze tennisbaan!
Bestuur TV de Vierslag

Welkom terug in de kerk

Als kerkenraad zijn we dankbaar dat we vanaf a.s. zondag 20 juni de de…

 

Bibliotheek zoekt taal- en digitaal vrijwilligers voor het Digi-Taalhuis in de Bibliotheek.

Het lijkt zo gemakkelijk, een whatsapp met de mobiel versturen, de krant lezen o…