Gepubliceerd op:
Winterbazaar MFC

's Ochtends keken wij met de gehele organisatie uit het raam. Blauwe lucht, geen zuchtje wind. Zou Piet Paulusma het dan toch weer bij het verkeerde eind hebben?

Maar juist toen wij wilden gaan opbouwen kwamen de donkere wolken tevoorschijn en vielen de eerste druppen uit de lucht. En daarmee viel de tweede editie van de Winterbazaar door de regen een beetje in het water.

Gelukkig bood de Klinker een droge uitkomst! Binnen was het gezellig druk, mede door de vele standhouders die hun producten of diensten aanboden. Het draaiend rad ‘draaide bijna door’, want door de gulheid van vele bedrijven in en rondom Berltsum waren er weer vele mooie prijzen te winnen. Kinderen konden zich gratis laten schminken of waagden in de regen een wedstrijdje ‘priksleeën’. Onder t genot van een lekker sateetje van de BBQ en de muzikale noten van OpMaat kon men een gokje wagen bij het spijkerslaan of de sjoelbaan.

Graag willen wij de sponsors van de prijzen voor het draaiend rad hierbij nog even bedanken: Bouwbedrijf van der Graaf, Bouwbedrijf van Dokkumburg, Schoonheidssalon Moniek, Salon Grietje, Jouke Daane, Rob’s Tuincentrum, Bakker Wijnsma, Keunst en Kids, Slagerij Smit, Schoonheidssalon Francy, Smeding, Kapsalon it Steegje en de Spar.

Tevens willen we Pension Welgelegen bedanken voor de heerlijke snert en OpMaat voor haar muzikale aanwezigheid.

De Voetbalvereniging, Kaatsvereniging en Bouwbedrijf Bijland willen we bedanken voor de geleende spullen.\

Als laatste een woord van dank voor de koster van de Kruiskerk, alle standhouders en vrijwilligers die op wat voor manier dan ook hebben meegeholpen aan het tot stand brengen van deze tweede editie van de Winterbazaar!

Tige Tank!

 

Voor een sfeerimpressie klik hier!

Donderdag 1 juli a.s.: Informatiebijeenkomst Fidesta

Datum: donderdag 1 juli a.s. Tijd: 19.30 uur Plaats: in de Fidesta ruimte van …

 

“Fietsen door de Middeleeuwen”

Op zaterdag 3 en 10 juli wordt een unieke fietstocht georganiseerd. Starttijden …