Terug naar Verenigingen nieuws

Wielercriterium It Berltsumer Runtsje

Gepubliceerd op:
Wielercriterium It Berltsumer Runtsje

Op zaterdag 18 juni as om 19.30 uur is het startschot van it Berltsumer Runtsje. Het is de organisatie weer gelukt om een mooi sportief evenement te organiseren. 

De succesvolle ervaringen en positieve geluiden heeft ervoor gezorgd om de wielerronde van 2016 tot een succes te brengen.


De organisatie van de wielerronde is vanaf januari al druk bezig met de voorbereidingen voor de editie van 2016. Dat we dit criterium weer kunnen organiseren is mede te danken aan onze vele sponsoren en niet te vergeten onze vrijwilligers.
Want vergeet niet: voordat het startschot klinkt, is er al heel wat werk gedaan.

De aankleding van het evenement, het parcours, de premiesprints maakt deze wielerronde zeer aantrekkelijk voor de renners. Ook dit jaar zal er weer gestreden worden om de winnaarstruien. De gele trui is voor de winnaar, de groene trui is voor de renner met de meeste punten en de rode trui is voor de strijdlustigste renner van het peleton.

Nieuw dit jaar is de route en de samenwerking met de midzomermarkt. Er zal worden gestart en gefinisht op het dorpsplein, alwaar ook de gezelligheid is van de midzomermarkt. Er zullen diverse klanken te horen zijn van een dweilorkest, een gezellig terras aan het parcours waarbij je onder t genot van een hapje en een drankje de wedstrijd kunt volgen. Maar ook bij deze editie zal de verslaggeving te volgen zijn langs de gehele route.

Wij als bestuur, hopen op een geweldig sportief en spannende wedstrijd en nodigen jullie van harte uit op 18 juni om 19.30 uur op t dorpsplein waar t startschot zal klinken.

Organisatie wielerronde it Berltsumer Runtsje.

Welkom terug in de kerk

Als kerkenraad zijn we dankbaar dat we vanaf a.s. zondag 20 juni de de…

 

Bibliotheek zoekt taal- en digitaal vrijwilligers voor het Digi-Taalhuis in de Bibliotheek.

Het lijkt zo gemakkelijk, een whatsapp met de mobiel versturen, de krant lezen o…