Terug naar Verenigingen nieuws

Wereldevenement Playbackshow voetbaljeugd SC Berlikum

Gepubliceerd op:
Wereldevenement Playbackshow voetbaljeugd SC Berlikum

Na een gevoelsmatig niet in tijd uit te drukken aanloopperiode is het dan eindelijk weer zover: De grandioze en niet te evenaren jaarlijkse playbackshow van het jeugdvoetbal van de SC BERLIKUM is weer in aantocht!

Kosten noch moeite worden wederom door de Playback commissie bespaard om er ook in deze 12e editie weer een daverend spektakel van te maken! Ongetwijfeld zijn voor u de premières van James Bond 007 “SPECTRE” en het eveneens langverwachte “STARWARS” niet ongemerkt voorbij gegaan maar deze vallen volledig in het niet bij de aankondiging van dit sterren playback ensemble en weergaloos live spektakel van het van het gloednieuwe kalenderjaar 2016!! Mag ik dat zo zeggen………… Ja dat mag ik zo zeggen!! Brengt deze avond dan ook wat er van wordt verwacht dan is het winnen van de “Televizier ring” in de categorie “beter amusement” nog slechts een kwestie van tijd en is het mediapark in Hilversum in handen van ons Berltsumers!!!

Het jaarlijks met donderend geraas terugkerend “Grand Spectacle” van de regionale, nationale en zelfs internationaal gelauwerde playbacksterren opent op 5 februari 2016 in de kolkende vulkaanuitbarstende muziekarena van Sans Souci haar deuren. Niets is teveel gezegd wanneer gesteld mag worden dat voor de jeugdafdeling van de SC Berlikum het hoogtepunt van het jaar aanbreekt! En dat al in februari!! Kunt u nagaan…………
Reikhalzend wordt er door een ieder die het jeugdvoetbal een warm hart toedraagt, het jeugdbestuur en de bonte stoet van jeugdteams en belangstellenden naar deze avond uitgekeken. De spanning stijgt tot een hoogtepunt, al was het alwéér de lancering van een raket naar de maan of de zon waar altijd een aangenaam temperatuurtje heerst, een reis om de wereld in 79 dagen, een gloednieuwe app op een smartphone of wellicht ……. het kampioenschap van SC Berlikum 1!!
Ook in deze editie is het voltallige jeugdbestuur erin geslaagd een nieuw thema te lanceren en na ampél beraad kwamen zij met”ROCKNIGHT”op de proppen! Wederom minutieus was de voorbereiding en de voorpret van dit neusje van de zalm op amusementgebied!!
Met snerpende en scheurende gitaren en imposante drumsolo’s is er weer van alles mogelijk……… om die fantastische bokaal en eeuwige roem te verwerven!!!
Een greep uit de platencollectie van ouders en pake’s en beppe’s zullen voldoende voedingsbodem opleveren voor klassiekers zoals “LED ZEPPELIN”, “KISS”, GUNS OF ROSES”, METALLICA” en ga zo maar door!!!
Maar misschien zijn er voor de jeugd ook wel weer nieuwe muzieklegendes geboren waaruit zij hun uiteindelijke keus uit zullen bepalen!
Kortom Sans Souci zal schudden op haar grondvesten! De fundering zal nooit meer het zelfde zijn onder deze klassieke muziektempel en de familie Dijkstra, uitbaters van dit schitterende etablissement, zullen niet gerust zijn op een goede afloop voor hun monumentale pand!!
En dan wordt er uiteraard ook weer naarstig door het jeugdbestuur in het aller diepste geheim gezocht naar een representatieve jury en presentator! Bij het ter perse gaan van dit schrijven is de volledige bezetting nog niet bekend maar de namen van Van Gaal en Mourinho circuleren hardnekkig, daar deze beide heren nog wel een kleine schnabbel kunnen gebruiken voor hun geschonden blazoen! We beloven niets, maar sluiten daarentegen ook niets uit!!
Kortom het zal een geheel verzorgd muziekspektakel worden voor jong en oud met een uitvoering die nog lang zal nagalmen in regio noord en ver daarbuiten!! Ook de landelijke en internationale pers zal “acte de presence”geven, dus wees niet verrast bij een groot arsenaal aan camera en filmploegen op de plek “des rocking onheils”!
U mag dit dan als team, trainer, leider, ouder, verzorger. pake, beppe en anderszins bekende niet missen, want deze zelfde editie komt nooit meer terug en is daarom al uniek in haar soort.

Daarom nogmaals: Vrijdag 5 februari 2016 playbackshow jeugdvoetbal SC Berlikum!! Zaal open om 18.30 waarna om 19.00 het muzikale vuurwerk begint!! Een rockexplosie van jewelste ligt dan ook in het verschiet!! Komt allen!!!

Met sportieve groet,
Het voltallige Jeugdbestuur.

Donderdag 1 juli a.s.: Informatiebijeenkomst Fidesta

Datum: donderdag 1 juli a.s. Tijd: 19.30 uur Plaats: in de Fidesta ruimte van …

 

“Fietsen door de Middeleeuwen”

Op zaterdag 3 en 10 juli wordt een unieke fietstocht georganiseerd. Starttijden …