Terug naar Verenigingen nieuws

`Miljoenen Idioten` in de Ioannis Teaterstjerke Wier

Gepubliceerd op:
`Miljoenen Idioten` in de Ioannis Teaterstjerke Wier

In `Miljoenen Idioten`, de eerste solotheatervoorstelling van Jeroen Kramer, zingt en speelt hij Nederlandstalige nummers, die hij op geheel eigen wijze aan elkaar praat.Eigenzinnig, poëtisch en absurd zijn de liedjes waarmee hij het publiek zijn eigen wereld binnen voert. 

Zichzelf ondersteunend met slechts 2 gitaren en een effectpedaal, legt Jeroen een stevige muzikale basis voor de liefdesliedjes, smartlappen en protestsongs. De vermakelijke, absurdistische bespiegelingen in de verhalen tussen de liedjes door, dragen daarnaast zeker net zo veel bij aan het programma. 

Met `Miljoenen Idioten` toont Jeroen een andere -nog- niet zo bekende kant. Bekend is hij wel als presentator van veel verschillende TV-programma’s. Vanaf 1989 was hij maar liefst 11 jaar verbonden aan Het Klokhuis. Sinds 2007 presenteert Kramer samen met Dieuwertje Blok het Sinterklaasjournaal. Als acteur was hij o.a. actief in Goede Tijden, Slechte Tijden en Onderweg naar morgen. In liveshows van Jiskefet trad hij op als zanger en gitarist. In 2013 verscheen het gelijknamige album `Miljoenen Idioten` met 16 nummers.

  • Jeroen Kramer – Miljoenen Idioten
  • Zondag 9 november 2014 om 15:00 uur Ioannis Teatertsjerke, Lautawei 5a, Wier
  • Entree € 10,00
  • Reserveren: s.sevenster@hetnet.nl of 0518-471123
  • Ionnistheatertsjerkewier

 

Kids Picknick 4 juli as

Deelname voor de groepen 1 t/m 8 (zonder begeleiding van volwassen)  

 

Koffie en een goed gesprek bij De Sk├╗le

“Het is heerlijk om even je hart te kunnen luchten en ook om te luisteren …