Gepubliceerd op:
LAST MINUTE OPROP

Pake, beppe, heit, mem, broer, suske, omke, mouike, buorman, buorfrou, freon en freondin krij jo ek pikevel at je de biilden op televyzje sjoche. Biilden fan bern die underweis binne, nei ......ja wer nei, dat wit de bern sels net iens. Fiele jimme ek de onmacht. Wol jim graach wat dwaan mar wit jim net wat? Dan roppe wij jimme no om help.

Bag to the future


Met de actie ‘bag to the future’is er de mogelijkheid om iets te doen. Het is idee is dat u/je een rugzakje vult met 4 á 5 dingen, niet te zwaar en allemaal bruikbaar. Deze rugzakjes worden getransporteerd naar o.a. Lesbos en daar krijgen de kinderen er één uitgereikt. Het is voor de kinderen daar fijn dat ze iets ontvangen van een ander en voor de kinderen hier is het belangrijk dat ze iets kunnen doen. Een kleine moeite en een mooi gebaar.

Wat zijn de bagrules?

Het gaat om rugzakjes voor kinderen van 0-12jaar. Hengels over 2 schouders, geen losse tasjes. Gebruikt is goed, maar het moet wel een tweede ronde mee kunnen gaan. Niet te zwaar, max. 1 kilo en ook niet te vol, zodat er eventueel nog iets anders ter plekke door het kindje in kan worden gestopt. Er moet ook een kaartje aankomen te hangen met BOY / GIRL & leeftijd. Suggesties voor de inhoud: stiften, kleurplaten, schriftjes, stickervellen, haarspeldjes/diademen, stuiterballen, knuffel (schoon), complete loomsetjes, memory, autootjes, voetbalplaatjes, lego, zaklampje etc. Denk goed na over de samenstelling want de inhoud moet een hele reis overleven natuurlijk. Alles is welkom maar wel in goede staat. Er mogen ook noodzakelijke kinderdingen in zoals een drinkbeker, tandenborstel, speen, kinderpleisters (nieuw). Een kaartje met een lieve boodschap is heeeeeeeel welkom!

Lever je rugzak vrijdag 18 september tussen 15.30-19.00 in bij Wytguod, ir cm vd slikkeleane 4.

Coronasubsidie voor culturele instellingen Waadhoeke

 tijdelijke coronasteun voor culturele instellingen.

 

Welkom terug in de kerk

Als kerkenraad zijn we dankbaar dat we vanaf a.s. zondag 20 juni de de…