Terug naar Verenigingen nieuws

Koningsdag 2021 activiteiten Oranje Nationaal!

Gepubliceerd op:
Koningsdag 2021 activiteiten Oranje Nationaal!

We hadden zo graag weer een leuke Koningsdag willen organiseren met allerlei activiteiten voor alle kinderen van de basisscholen, maar helaas… Door Corona kan het nog steeds niet. MAAR…

Dat betekent natuurlijk niet dat we Koningsdag helemaal stilletjes voorbij hoeven te laten gaan. We doen het gewoon een beetje anders.
We hebben het volgende bedacht:

Voor de peuters én groepen 1 t/m 4 van de basisschool: Iedereen krijgt een mooie kleurplaat mee naar huis. Hier mogen jullie thuis mee aan de slag. Je mag kleuren (met potlood of met viltstift) maar je mag ook verven of plakken, het maakt allemaal niet uit. Voor de mooiste creaties hebben we leuke prijzen dus doe je best! De kleurplaten mogen tot 28 april worden ingeleverd op de adressen die op de kleurplaat staan vermeld.


Voor de groepen 5 t/8 van de basisschool: Deze groepen krijgen een leuke woordzoeker mee. Als je deze helemaal goed maakt, vormen de letters die overblijven een zin. Deze zin vul je in onder de woordzoeker. Het formulier mag je dan inleveren op één van de adressen die op het puzzelblad staan. Dit kan tot 28 april. Ook hier kiezen we een winnaar en die ontvangt een leuke prijs!

Voor ALLE inwoners van Berltsum hebben we verder nog een leuke activiteit op 27 april: Je hoeft je hier niet voor op te geven, iedereen mag gewoon meedoen. Om het spel te spelen ga je lekker de deur uit. Op verschillende (logische) plaatsen in het dorp, kom je letters tegen. Wat we precies bedoelen met “logisch”, dat gaan we natuurlijk niet verklappen… Denk maar eens goed na en ga vooral op zoek. Je hebt hiervoor op 27 april van 9.00 – 21.00 uur de tijd. In totaal zijn er maar liefst 18 letters verstopt. Met deze letters kun je woorden vormen. Een kleine hint: denk vooral “Oranje” … Denk je dat je de goede woorden hebben gevonden? Dan mag je de woorden insturen via oplossing@oranjenationaal.nl. Stuur je antwoord in vóór 00.00 uur.
Alle prijswinnaars worden bekend gemaakt op 30 april!

Doen jullie allemaal mee?

Bekijk ook

Welkom terug in de kerk

Als kerkenraad zijn we dankbaar dat we vanaf a.s. zondag 20 juni de de…

 

Bibliotheek zoekt taal- en digitaal vrijwilligers voor het Digi-Taalhuis in de Bibliotheek.

Het lijkt zo gemakkelijk, een whatsapp met de mobiel versturen, de krant lezen o…

 

bespreken concept Dorpsvisie (zoom)

Samen naar een nieuwe dorpsvisie. Op 21 januari dit jaar is er een interactieve…