Gepubliceerd op:
Klassiek in de kas

Op een bijzondere locatie, de paprikakwekerij Vink Sion in Bitgum werd op 12 en 13 oktober 2019 een prachtig klassiek concert gegeven: Klassiek in de Kas, met peper en paprika. 

Artistiek leider van dit project is Albert Bonnema. Hij heeft vorig jaar de muziektheatervoorstelling De Klokken fan Berltsum en de opera Samson et Dalilah geregisseerd. In beide producties trad hij ook als zanger op.

MEEWERKENDE ARTIESTEN
Albert Bonnema had voor dit programma nationale en internationale klassieke artiesten uitgenodigd, zoals de ster van het tv programma Beste Zangers Maria Fiselier, die samen met het koor de Habanera uit de opera Carmen zal zingen. Het publiek kon genieten van werken van Verdi, Mozart, Schubert, Offenbach en velen anderen. Het beroemde slavenkoor uit Nabucco klonk in een Friese vertaling. 

Albert Bonnema, tenor, Maria Fiselier, mezzosopraan, Sabine Weber, sopraan, Frans Fiselier, bariton, Deniz Tahberer, viool, Andrew Wise, piano, Herman Peenstra, accordeon, Projectkoor Berltsum, Fanfare OpMaat, Berltsum en het jonge Friese toptalent, de celliste Florianne Remme

Foto's

Downloads

Bekijk ook

Coronasubsidie voor culturele instellingen Waadhoeke

 tijdelijke coronasteun voor culturele instellingen.

 

Welkom terug in de kerk

Als kerkenraad zijn we dankbaar dat we vanaf a.s. zondag 20 juni de de…

 

Bibliotheek zoekt taal- en digitaal vrijwilligers voor het Digi-Taalhuis in de Bibliotheek.

Het lijkt zo gemakkelijk, een whatsapp met de mobiel versturen, de krant lezen o…