Terug naar Verenigingen nieuws

Informatieavond World Servants project

Gepubliceerd op:
Informatieavond World Servants project

De protestantse gemeente Berltsum wil in de zomer van 2017 met een groep jongeren een grote uitdaging aangaan. We willen gaan bouwen aan verandering, en nee dat bouwen willen we dan niet in Friesland doen maar in het buitenland. 

Daar willen we ons steentje bijdragen aan een project van World Servants.

Het is de bedoeling dat we een gemeenschap in een ontwikkelingsland helpen om een stap verder te komen. Met een concreet bouwproject zoals een school of kliniek helpen we de mensen zich verder te ontwikkelen.

We hopen een groep enthousiaste jongeren te verzamelen die met ons mee gaan op project. Iedereen is welkom om mee te bouwen aan verandering. Je hoeft niet handig te zijn, je hoeft geen reiservaring te hebben en we vereisen geen speciale vooropleiding. Deelnemers aan de projecten zijn tussen 16 en 30 jaar (als je later in het jaar 16 wordt, mag je ook mee).

Je bent van harte welkom op informatieavond dinsdagavond 6 september om 20.00 uur in de kruiskerk. Tijdens deze avond geven we meer informatie over hoe een project er uit ziet en is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Deze informatieavond is natuurlijk geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets!

Vriendelijke groet,
Carlijn Niesink


Welkom terug in de kerk

Als kerkenraad zijn we dankbaar dat we vanaf a.s. zondag 20 juni de de…

 

Bibliotheek zoekt taal- en digitaal vrijwilligers voor het Digi-Taalhuis in de Bibliotheek.

Het lijkt zo gemakkelijk, een whatsapp met de mobiel versturen, de krant lezen o…