Terug naar Verenigingen nieuws

Berltsum in 2030, hoe ziet ons dorp er dan uit?!

Gepubliceerd op:
Berltsum in 2030, hoe ziet ons dorp er dan uit?!

We zijn bezig met het maken van een nieuwe dorpsvisie. Daarvoor willen we graag weten wat jij als inwoner van Berltsum belangrijk vindt! Wat vind je van je straat of buurt? Mis je iets in het dorp om te doen, wat kan beter of anders?

Heb jij hier ideeën over? Praat dan mee tijdens de digitale bijeenkomst op 21 januari! Tijdens deze avond gaan we samen een enquête invullen die over allerlei onderwerpen gaat, zoals wonen, groen, duurzame energie, bedrijven, etc.

Naast de digitale sessie op 21 januari zal de enquête digitaal beschikbaar komen. Via onderstaande QR-code kom je bij de website, daar kun je je aanmelden voor de online bijeenkomst.  Na aanmelding ontvang je een link voor de Zoom meeting en een link voor de enquête. Deze QR-code kun je scannen met de app op je smartphone (of installeer de app wanneer je deze nog niet hebt).

 

We zien jullie graag allen digitaal op 21 januari om 20.00u (digitale inloop vanaf 19.45u), noteer je deze datum in je agenda?!

Je kunt je ook aanmelden, door een mail te sturen naar dorpsvisieberltsum@gmail.com. Je ontvangt dan een link om deel te nemen aan de online bijeenkomst.

We hebben er zin in om met jullie in gesprek te gaan over de toekomst van ons dorp! Hopelijk allemaal tot de 21ste!

Werkgroep dorpsvisie Berltsum

Kids Picknick 4 juli as

Deelname voor de groepen 1 t/m 8 (zonder begeleiding van volwassen)  

 

Koffie en een goed gesprek bij De Sk├╗le

“Het is heerlijk om even je hart te kunnen luchten en ook om te luisteren …