Terug naar Verenigingen nieuws

Benefiet dag muzykferiening ‘OpMaat’ op 30 september aanstaande

Gepubliceerd op:
Benefiet dag muzykferiening ‘OpMaat’ op 30 september aanstaande

Op zaterdag 15 juli 2017, zijn wij, muzykferiening ‘OpMaat’ Berltsum door brand alles verloren. In de periode na de brand zijn wij overspoeld met lieve reacties. Vele mensen hebben ons belangeloos hulp aangeboden. 

Met hulp van al deze mensen en organisaties is het ons gelukt om een benefiet dag te organiseren op 30 september 2017. De hele dag zal een feestdag zijn!

Het programma is als volgt.

 

Kuiertocht
We starten deze dag om 9:00 uur met onze traditionele kuiertocht. Deze zal starten vanaf het Sportcomplex De Koekoek, Kwekerijleane 2a te Berltsum waar een feesttent wordt opgebouwd. Rond de tent zijn de hele dag activiteiten zoals een fancy fair, draaiend rad, een horecaplein voor wat eten en drinken en livemuziek van smartlappenkoor Sipelsjeu en theater en zangduo ADYRF. 

Er zijn 4 prachtige routes uitgezet rond Berltsum. Deze routes zijn te combineren tot maximaal 35 km. Er is keuze uit 5 km, 15 km, 20 km, 25 km, 30 km en 35 km. Voor meer informatie verwijs ik u naar onze site: www.opmaatberltsum.nl en  www.facebook.com/Muzykferieningopmaatberltsum.

Streetparade/taptoe
Aan het begin van de avond wordt er een Streetparade gehouden aansluitend daarvan een taptoe op het voetbalveld.
Dit zal een spetterend onderdeel van onze benefiet dag zijn met optredens van bands van wereldklasse! 
De wereldkampioen Pasveer mag natuurlijk niet ontbreken. Zij voeren de winnende show op waar ze op 30 juli 2017, tijdens het WMC in Kerkrade, wereldkampioen mee zijn geworden.
Alle topbands even op een rijtje: slagwerkgroep Cadence Harlingen, eugdband van Takostu, drumfanfare van c.m.v. Oranje Minnertsga, Showband Sternse Slotlanders uit Franeker, jeugdshowband Sternse Slotlanders uit Franeker, CMH Menaldum, Pasveer Leeuwarden en Jong Pasveer te Leeuwarden. 

Entree is 5 euro.

Feestavond met livemuziek

Na de Taptoe gaat de feesttent open voor een avond met livemuziek! Hjirris zal deze avond als eerste optreden. Hjirris is een enthousiaste 5 mans band en speelt muziek uit de jaren '60 en '70. Dan neemt Virus het podium over. Wie kent ze niet! Een top 100/40 coverband uit onze naaste omgeving. Zonder Arnold Postma is het feest natuurlijk niet compleet. Hij is voor velen bekend als de leadzanger van Second Life maar al sinds 2006 als solo artist zeer bekend. Tot slot onze zangeres en frontvrouw: Iris van der Weide. Ze zingt bij twee top 100/40 coverbands: Once en Prime Suspect. Deze avond zal ze een solo-optreden verzorgen.

Entree is 5 euro.


Kortom, een prachtige dag en avond om onze vereniging weer nieuw leven in te blazen! Wij zijn er helemaal klaar voor maar hebben uw hulp nog nodig: Zet de datum in de agenda en kom!

Tip: neem contant geld mee want een pinautomaat is niet aanwezig.

 

Kids Picknick 4 juli as

Deelname voor de groepen 1 t/m 8 (zonder begeleiding van volwassen)  

 

Koffie en een goed gesprek bij De Skûle

“Het is heerlijk om even je hart te kunnen luchten en ook om te luisteren …