Terug naar Verenigingen nieuws

Balletje slaan? Bij TV de Vierslag!

Gepubliceerd op:
Balletje slaan? Bij TV de Vierslag!

Nu buiten sporten en dus ook tennissen weer mag, heeft Robin Haase (Nederlands nummer 1 bij e mannen) een campagne opgezet om Nederlanders in deze tijd, waarin iedereen veel thuis zit of heeft gezeten, letterlijk in beweging te krijgen.

Met de actie “Balletje slaan?” nodigen ze mensen uit op de tennisbaan en stimuleren ze hen meer te bewegen.


De Nederlandse tennisgemeenschap nodigt hierbij alle niet-tennissers uit om de baan op te gaan. Haase: “Bewegen is van levensbelang voor lichaam en geest. Met deze campagne gaan wij als tennisgemeenschap actief aan de slag om dat te stimuleren.”
Ook TV de Vierslag zet vanaf 4 juni haar deuren open. Onze leden staan klaar om de genodigden een warm onthaal te geven en met hen een balletje te slaan.
Wie mag er een balletje slaan?
Iedereen is welkom, zowel jeugd als senioren. Van topfitte sporters die eens wat anders willen tot de beginnende sportschoolbezoeker die door coronamaatregelen zijn klasjes mist. Mensen kunnen zich alleen of samen aanmelden. Deelname is geheel vrijblijvend en gratis.
Deze landelijke campagne is een initiatief van Wij Zijn Tennis en wordt gesteund door een steeds groter groeiend netwerk van tennissers in Nederland en supporters die helpen zoveel mogelijk mensen te bereiken met deze boodschap.
Kijk op de website van Wij Zijn Tennis (www.wijzijntennis.nl) voor meer informatie. Of neem contact op Tennisvereniging de Vierslag via tvdevierslag@gmail.com .

Donderdag 1 juli a.s.: Informatiebijeenkomst Fidesta

Datum: donderdag 1 juli a.s. Tijd: 19.30 uur Plaats: in de Fidesta ruimte van …

 

“Fietsen door de Middeleeuwen”

Op zaterdag 3 en 10 juli wordt een unieke fietstocht georganiseerd. Starttijden …