Terug naar Verenigingen nieuws

Zaterdag 18 mei De Derby van Noordwest-Friesland: SC Berlikum - VV Minnertsga

Gepubliceerd op:
Zaterdag 18 mei De Derby van Noordwest-Friesland: SC Berlikum - VV Minnertsga

Op zaterdag 18 mei vanaf 14.30 uur zal op Sportcomplex De Koekoek in Berlikum de enige echte Derby van Noordwest-Friesland worden uitgevochten: SC Berlikum tegen VV Minnertsga! Een duel tussen twee buurdorpen die op slechts vier kilometer van elkaar liggen, waarbij spanning, spektakel en sfeer sinds jaar en dag de ingrediënten zijn.

Rond De Derby worden dit jaar een aantal activiteiten georganiseerd voor de bezoekers. Zo vindt er voorafgaand en tijdens de wedstrijd een verkoop van loten plaats, waarmee kans kan worden gemaakt op prachtige prijzen. Door diverse ondernemers uit de regio zijn een aantal prijzen beschikbaar gesteld, waaronder een nieuwe fiets ter waarde van € 399,-! De trekking van deze verloting vindt een halfuur na het laatste fluitsignaal plaats.

Ook voor een stukje entertainment is gezorgd, want niemand minder dan Davey van der Sluis zal tijdens de derde helft zijn muzikale kunsten vertonen. Deze 23-jarige zanger uit Emmen deed onlangs mee aan het tv-programma Bloed, Zweet en Tranen en is sinds zijn auditie een graag geziene gast op feesten en partijen! Onder het genot van een hapje en een drankje is er uiteraard alle tijd en ruimte om De Derby te analyseren.

Kortom, genoeg redenen om op zaterdag 18 mei koers te zetten richting Sportcomplex De Koekoek! Namens SC Berlikum, graag tot dan!

Kids Picknick 4 juli as

Deelname voor de groepen 1 t/m 8 (zonder begeleiding van volwassen)  

 

Koffie en een goed gesprek bij De Sk├╗le

“Het is heerlijk om even je hart te kunnen luchten en ook om te luisteren …