Terug naar Verenigingen nieuws

WIE LOOPT ER MET ONS MEE VOOR KIKA???

Gepubliceerd op:
WIE LOOPT ER MET ONS MEE VOOR KIKA???

Op zaterdag 10 juli gaat zo’n 20 leden van Team Eijzenga proberen om op één dag 85 kilometer te  hardlopen of wandelen. Vanaf ’s ochtends 5.00 uur tot ’s avonds 22.00 uur moet deze afstand worden overbrugd. Ieder uur, in totaal 17 keer, moet een ronde van 5 kilometer worden afgelegd door het dorp. We vertrekken vanaf It Koartlân voor de hal van Team Eijzenga.

Iedere ronde start op het volle uur vanaf de hal van Team Eijzenga op it Koartlân. Via de Buorren en de Hôven gaat de route over het dorpsplein bij de sportvelden en de Hôfsleane terug naar it Koartlân.

Om deze afstand van 85 kilometer vol te kunnen houden hebben de deelnemers de steun van jullie Berltsumers nodig. Dat kan op twee manieren. In de eerste plaats door langs de route plaats te nemen en de lopers aan te moedigen. Maar het zou nog veel leuker zijn als jullie een of meerdere rondes mee zouden willen lopen om deze bikkels te ondersteunen.

Op it Koartlân zijn veel activiteiten zoals een springkussen, schminken, draaiend rad, op de foto met de KIKA beer.  Vanaf Team Eijzenga rijdt het treintje de route door het dorp. De gehele dag draait DJ Auke en vanaf 19.00 tot 22.00 uur live muziek van André Kooistra .

Wanneer je meer informatie over dit evenement wilt hebben, of als je (een aantal rondes) mee wilt lopen, neem dan even contact op met Ellen Eijzenga (0518-461638) of stuur een mail naar info@teameijzenga.nl

Er wordt gelopen voor KIKA. Dus er is ook de mogelijkheid om te sponsoren. Wil je hier meer informatie over dan kun je ook met ons contact opnemen. Wij vertellen je dan hoe je geld kunt doneren.

Wij hopen op een prachtige sportieve dag. Ook zou het fantastisch zijn als iedereen op deze dag langs de route de vlag uit wil hangen.

 

Hulp vóórdat de schulden oplopen

Inwoners van Harlingen, Terschelling, Vlieland en Waadhoeke die betalingsachters…

 

Eerste subsidies Lokaal Sportakkoord uitgedeeld

De kopgroep van het Lokaal Sportakkoord heeft de eerste subsidies uit het budget…