Terug naar Verenigingen nieuws

Spieren voor Spieren – De grens opzoeken!

Gepubliceerd op:
Spieren voor Spieren – De grens opzoeken!

Op zaterdag 9 juli zal Team Eijzenga zich opnieuw inzetten voor het goede doel. Een mooi doel, Spieren voor Spieren, waarbij de zoon van een goede vriend van mij de ambassadeur is deze dag. Ook ik wil mijn steentje bijdragen, echter zoek ik liever op de fiets mijn grens op. En dat is nou precies wat mijn idee is op deze dag: de grens opzoeken! De grens van de provincie welteverstaan!

Vanaf Team Eijzenga vertrekken we rond 6:00 uur om daarna via de Zwarte Haan een route te fietsen die zo nauwkeurig mogelijk over de provinciegrens loopt. Een tocht van meer dan 300 kilometer, een absolute uitdaging en een mooi avontuur.


Deze tocht wordt een stuk draaglijker als er een peloton gevormd kan worden met racefietsers die deze uitdaging ook wel zien zitten. Samen gaan we op zoek naar sponsoren en daarmee hopen we het bedrag van de lopers en wandelaars voor Spieren voor Spieren te verhogen.
In aanloop naar deze dag kunnen we onderling al een aantal momenten inplannen om samen te gaan fietsen. Natuurlijk kan er ook gekozen worden om een gedeelte van de route mee te fietsen en ons op die manier te ondersteunen.


Op dit moment is het lastig te zeggen wat ongeveer de gemiddelde snelheid zal worden deze dag en waar rekening mee moet worden gehouden. Verwacht in ieder geval een pittige dag in het zadel! We zullen in ieder geval een aantal stops maken en het idee is om ook een volgauto te regelen. Over de verdere organisatie zal later nagedacht gaan worden. Nu is het eerst zaak om medestanders te vinden die met mij de grens gaan opzoeken.

Interesse? Mail naar Ellen Eijzenga via ellen@eijzenga.nl onder vermelding van Grens opzoeken.


Bart van Zeijl

Alles mag op zaterdag!

Alles mag op zaterdag wordt op 2 juli aanstaande georganiseerd door It Piipskoft…

 

Fietstocht Waadhoeke

Zaterdag 3 september vindt de Waadhoeke fietstocht weer plaats. Er kan gekozen w…