Terug naar Verenigingen nieuws

Registerpodoloog Harrie Moerings: “Uw voeten, mijn zorg”

Gepubliceerd op:
Registerpodoloog Harrie Moerings: “Uw voeten, mijn zorg”

(Tijdelijke) steunzolen en/of oefeningen nodig?


BERLTSUM – “Als registerpodoloog zie ik mensen met pijnlijke, vermoeide of tintelende voeten. Zij hebben hielpijn, doorgezakte voeten of bijvoorbeeld pijn aan de voorvoet”, zegt Harrie Moerings.

 

 

Hij is registerpodoloog en fysiotherapeut en heeft praktijkruimte in Berltsum en Oentsjerk. Moerings wordt blij van cliënten-reacties als: “Ik ben net terug uit Disneyland Parijs en heb veel gelopen. Zonder last van mijn voeten. Ik ben blij dat ik bij u ben geweest”.

Mensen met knie-, heup-, en rugklachten hebben ook baat bij een behandeling van Harrie Moerings. De stand van de voeten heeft namelijk direct invloed op de stand van andere gewrichten. Door het corrigeren van de stand van de voeten kun je dus ook de pijn in je rug verlichten. “Met een uitgebreid onderzoek, een voetenscan, digitale voetafdrukken en een video-opname van uw looppatroon breng ik uw klacht in beeld. Vervolgens bespreken we samen de best mogelijke behandeling. Denk hierbij aan een (tijdelijke) steunzool, voetspieroefeningen of een combinatie hiervan. Ik kan u ook doorverwijzen naar een van de fysiotherapeuten waar ik nauw mee samenwerk.
De praktijk van Harrie Moerings is aangesloten bij Podozorg Nederland. De ziektekostenverzekeraars vergoeden podologie geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekeringen. Wie de kosten niet vergoed krijgt, ontvangt 15% korting voor het eerste consult.


Klachten bij lopen, staan of sporten?

Maak een afspraak, 06-31214111

Prômmehof 3 in Berltsum en Frisiastate 23a in Oentsjerk 

www.podozorg-berlikum.nl

 

 

 

Foto's

Bekijk ook

Kids Picknick 4 juli as

Deelname voor de groepen 1 t/m 8 (zonder begeleiding van volwassen)  

 

Koffie en een goed gesprek bij De Skûle

“Het is heerlijk om even je hart te kunnen luchten en ook om te luisteren …

 

Woensdagavond 16 juni 2021 Mantelzorgcafé PLUS

Het Centrum Mantelzorg Waadhoeke organiseert op woensdag 16 juni een Mantelzorgc…