Terug naar Verenigingen nieuws

Orgelconcert Mark Brandwijk

Gepubliceerd op:
Orgelconcert Mark Brandwijk

Vrijdag 19 oktober geeft Mark Brandwijk uit Krimpen aan den IJssel een concert in de Koepelkerk van Berltsum. Mark Brandwijk (1994) kreeg op 6-jarige leeftijd de eerste orgellessen in zijn woonplaats Krimpen aan den IJssel van Jaap den Besten. 

In 2006 vervolgde hij zijn lessen bij Everhard Zwart. In het jaar 2006 begon hij ook met het begeleiden van koren. Behalve orgel speelde hij hierbij ook piano. In het jaar 2007 won Mark de wisselbeker van het Feike Asma-concours en won deze ook in 2008 en 2009.

Op dit moment is Mark vaste begeleider bij de volgende koren: Young Ladies Choir “Hadassah”, jongerenkoor “Speranza”, “Het Hollands Jongerenkoor” en “Het Groot Nederlands Jongerenkoor”. Daarnaast is hij een veelgevraagd begeleider bij andere koor- en instrumentale concerten en heeft hij al met veel bekende musici samengewerkt. Ook is hij reeds twee keer op concertreis naar Canada geweest. Vanaf juni 2010 volgt Mark ook pianoles bij Mirjam IJsseldijk in Krimpen aan de Lek. Vanaf medio 2011 maakt hij deel uit van “The Martin Mans Band”. Mark werkte mee aan tientallen cd-opnames en heeft inmiddels al twee solo-cd’s uitgebracht genaamd “Markant” en “Remarkable”. Samen met Reinier Korver vormt hij het “Duo Virtuoso”. De laatste jaren heeft Mark zich steeds meer toegelegd en bekwaamd in het componeren en arrangeren van muziek
Noteert u alvast 19 oktober in uw agenda want dit concert mag u toch zeker niet missen. Neemt u alvast eens een kijkje op www.markbrandwijk.nl.
Ook op YouTube kunt u veel improvisaties van hem vinden.

 

Het concert vindt plaats op vrijdag 19 oktober 20.00 uur in de Koepelkerk te Berltsum.

Kids Picknick 4 juli as

Deelname voor de groepen 1 t/m 8 (zonder begeleiding van volwassen)  

 

Koffie en een goed gesprek bij De Sk├╗le

“Het is heerlijk om even je hart te kunnen luchten en ook om te luisteren …