Terug naar Verenigingen nieuws

Opzoek naar nieuwe bestuursleden

Gepubliceerd op:
Opzoek naar nieuwe bestuursleden

Groene Kruisvereniging Berlikum/Wier e.o. zoekt nieuwe bestuursleden! Door het aftreden van 2 bestuursleden is de vereniging naarstig op zoek naar 2 nieuwe bestuursleden. Wie wil ons bestuur komen versterken?

 

Voelt u er wat voor om op basis van vrijwilligheid een steentje bij te dragen mbt Zorg en Welzijn voor deze dorpen. Het is zeker een uitdagende functie, waarbij kennis van zaken op het gebied van Zorg en Welzijn een pre is, maar niet noodzakelijk.

Het Groene Kruis heeft op dit gebied een duidelijke functie. Een aandachtsgebied is om de zorg zo dicht mogelijk bij de mensen te behouden, te bevorderen of te organiseren. Vandaar dat er nog steeds een Groene Kruisgebouw bestaat in Berltsum, waar verschillende Welzijns- en zorgorganisaties in gevestigd zijn.

De Vereniging telt ongeveer 700 leden en kan door dit ledenaantal gelukkig blijven bestaan. Maar er is wel een voltallig bestuur voor nodig om taken hiervoor uit te voeren.

Voor informatie raadpleeg de website: www.groenekruisberlikumwier.nl Voor informatie kunt ook terecht op telefoonnr.: 0518-461656, voorzitter Jantsje Anema.

Wij horen het graag!

Donderdag 1 juli a.s.: Informatiebijeenkomst Fidesta

Datum: donderdag 1 juli a.s. Tijd: 19.30 uur Plaats: in de Fidesta ruimte van …

 

“Fietsen door de Middeleeuwen”

Op zaterdag 3 en 10 juli wordt een unieke fietstocht georganiseerd. Starttijden …