Terug naar Verenigingen nieuws

Oproep: "Hoe beleeft Berltsum de Coronacrisis???"

Gepubliceerd op:
Oproep: "Hoe beleeft Berltsum de Coronacrisis???"

Het zal niemand zijn ontgaan... Het coronavirus grijpt om zich heen. De krant, de televisie en de sociale media stroomt er van over. Overal worden voorzorgsmaatregelen getroffen en op straat is het rustiger dan normaal. 

 

Geen kinderen die naar school gaan, omdat sinds afgelopen maandag het thuiswerken is geintroduceerd. Evenementen, vergaderingen en andere activiteiten worden uitgesteld en sommige zelfs afgelast.

Ook de redactieleden van deze site en van onze dorpskrant Op'e Roaster nemen het zekere voor het onzekere, even geen vergadering. We proberen met artikelen die nog op de plank liggen, van de maart editie een mooie krant te maken.

Maar april... daar hebben we u en jullie voor nodig.

Daarom een oproep aan u/jullie Berltsumers: "Hoe beleeft Berltsum de Coronacrisis???". Hoe en met wie brengt u deze weken door. Laat het ons weten door een stukje te schrijven, een mooi gedicht, een lekker recept, foto's of een mooie tekening (een foto hiervan).

U kunt uw 'artikel' sturen naar website@berlikum.com of bezorgen bij Marja Tinga, Kleasterdyk 26 in Berltsum. (Graag voor 1 april a.s.)

De redactie wenst een ieder veel sterkte de komende tijd! Kop op en denk om elkaar!!!

Samen maken we de Op'e Roaster van april!

Welkom terug in de kerk

Als kerkenraad zijn we dankbaar dat we vanaf a.s. zondag 20 juni de de…

 

Bibliotheek zoekt taal- en digitaal vrijwilligers voor het Digi-Taalhuis in de Bibliotheek.

Het lijkt zo gemakkelijk, een whatsapp met de mobiel versturen, de krant lezen o…