Terug naar Verenigingen nieuws

Opening MFC it Stedhûs

Gepubliceerd op:
Opening MFC it Stedhûs

Vrijdag 2 juni

Voor de aftrap van het openingsweekend organiseren we een VrijMiBo. Naast een drankje zorgen we natuurlijk ook voor een hapje! Kom dus vanaf 16.00 uur gezellig de werkweek afsluiten in het MFC samen met andere dorpsgenoten. Zoals immers in het logo staat vermeld, het MFC gaat om: “Ferbyntenis fan ús stêdse doarp en minske”.

’s Avonds is het tijd voor het eerste feestje. En niet alleen voor de volwassenen, ook voor de jeugd hebben de vrijwilligers van it Piipskoft een hele leuke avond in petto om ook hun nieuwe onderkomen alvast in te wijden.

Voor de vrijdagavond willen we graag de playlist “MFC it Stedhûs” op Spotify inzetten voor de muzikale omlijsting. Hier kunnen nog wel wat nummers bij… Dus scan de QR-code onderaan dit bericht om je eigen favoriete nummers toe te voegen. Of , als je geen Spotify hebt, stuur even een mailtje naar opening@itstedhus.frl. We zetten het nummer met alle plezier voor je in de lijst.

Je kunt ook deze knop gebruiken om naar de Spotify playlist te gaan: Spotify Playlist

 

Zaterdag 3 juni

Even wat meer tekst en uitleg over de “carrousel” rondgangen. Deze rondgang vindt op drie momenten op de dag plaats, namelijk:

  • 10.00 – 11.00 uur
  • 13.00 – 14.00 uur
  • 15.00 – 16.00 uur

LET OP: Gedurende deze uren is het MFC “op slot” en kan er niemand naar binnen. Dit heeft te maken met de opzet van de rondgang, het zou namelijk zonde zijn als mensen er midden in zouden vallen. Ditzelfde geldt voor de 30 minuten voor aanvang van de rondgangen, dan doen we de deuren ook even dicht om de volgende rondgang voor te bereiden. Houd hier dus rekening mee! We willen niemand teleurstellen dus we zouden het heel sneu vinden als mensen voor de dichte deur zouden komen te staan.

Om 17.00 uur eindigt het open huis met de rondgangen en maken we ons op voor een top-feestje met live muziek van onder andere “De Berltsumer All Stars Band” én “Hjirris”. Kortom: dat wordt erg gezellig! Om 19.30 uur zwaaien we de deuren van het MFC weer open.

Zondag 4 juni PGBerltsum houdt de eerste kerkdienst in het nieuwe MFC. Na afloop van de dienst wordt er ook nog samenzijn georganiseerd, daarover meer in de volgende dorpskrant.

P.S.: We zoeken ook nog een burgemeester! Kandidaten kunnen worden aangemeld via opening@itstedhus.frl

 

Foto's

Bekijk ook

Jaarvergadering 2023 Stichting Berltsummer belangen (SBB)

Op 8 juni as. is het weer zo ver de jaarvergadering SBB. Ben je nieuwsgierig en…

 

Mantelzorgweekend ter ontlasting van Mantelzorgers

In het weekend van 08-10 september 2023 vindt het regionale mantelzorgweekend pl…

 

Bedriuwendei UBW 10 juni 2023 yn it MFC, It Stedhûs fan Berltsum

“Wenje, wurkje, leare en ûntwikkelje yn ús eigen doarp, yn Be…