Terug naar Verenigingen nieuws

Opening MFC it Stedhûs

Gepubliceerd op:
Opening MFC it Stedhûs

Het is weer tijd voor de maandelijkse update! Nog ruim een week en dan is het zover: dan barsten de activiteiten rondom het openingsweekend los.

We hebben er heel veel zin in en we zijn druk met alle voorbereidingen. We horen jullie denken: “Waarmee dan?” Nou, daar kunnen we niet alles over vertellen want we hebben wat verrassingselementen ingebouwd in het schema. Toch willen we natuurlijk ook alvast een tipje van de sluier oplichten.

 

Vrijdag 2 juni
Jullie weten inmiddels dat we om 16.00 uur aftrappen met de eerste Berltsumer VrijMiBo. En naast de drankjes zorgen we natuurlijk ook voor hapjes. Dit organiseren wij op geheel “Bourgondische” wijze. En als jullie willen weten wat dát inhoudt, dan zit er niks anders op dan gezellig aan te schuiven.

De playlist “MFC it Stedhûs”:
Hiervoor mag iedereen nog steeds nummers aanleveren. Nu is er vorige keer helaas een verkeerde
QR code geplaatst maar niet getreurd, hier komt de nieuwe QR code:

Mocht dit niet lukken, ga dan naar https://spoti.fi/3nBULvq, dat zou je ook bij de juiste playlist moeten brengen. Een derde optie is het sturen van een mailtje met de titel en uitvoerende artiest van het nummer dat je wilt toevoegen naar opening@itstedhus.frl dan zetten wij het keurig voor je in de lijst. We hopen dat het een leuke, gevarieerde lijst wordt!
In het nieuwe Piipskoft draaien ze lekker hun eigen muziek en heeft de avond een superleuk thema: “Glow-in-the-Dark”. Dus dat wordt écht heel leuk.

 

Zaterdag 3 juni

Voor de zekerheid nog even de gang van zaken tijdens de drie carrousel-rondgangen. Deze zijn gepland om 10.00, 13.00 en 15.00 uur en duren ongeveer een uur. Tijdens dit uur zijn de deuren van It Stedhûs gesloten. Houd hier rekening mee. ’s Avonds “gaan we los!”. Met gepaste trots kunnen we melden dat we nóg een band aan de line-up hebben kunnen toevoegen. Dat maakt dat de volgende (Berltsumer) bands voor jullie zullen optreden:

Driven Thirst
Berltsumer All-stars Band (BAB)
Hjirris

Kortom: alle ingrediënten voor een top-avond zijn aanwezig.

 

Zondag 4 juni:
Om 10.00 uur begint de eerste kerkdienst van Protestantse Gemeente Berlikum in het nieuwe MFC. Deze dienst krijgt een bijzonder karakter. Na afloop van de dienst is er voor iedereen koffie en thee en kan er worden nagepraat en rondgekeken in het nieuwe gebouw.

Foto's

Downloads

Bekijk ook

Jaarvergadering 2023 Stichting Berltsummer belangen (SBB)

Op 8 juni as. is het weer zo ver de jaarvergadering SBB. Ben je nieuwsgierig en…

 

Mantelzorgweekend ter ontlasting van Mantelzorgers

In het weekend van 08-10 september 2023 vindt het regionale mantelzorgweekend pl…

 

Bedriuwendei UBW 10 juni 2023 yn it MFC, It Stedhûs fan Berltsum

“Wenje, wurkje, leare en ûntwikkelje yn ús eigen doarp, yn Be…