Terug naar Verenigingen nieuws

#ookdepaashaasblijftthuis

Gepubliceerd op:
#ookdepaashaasblijftthuis

Normaal gesproken vragen we de Paashaas om in het paasweekend zijn eieren in het Hemmemapark te verstoppen zodat alle kinderen van Berltsum de laarzen aan kunnen en op zoek kunnen gaan.

Maar helaas, net als bij vele andere activiteiten in Nederland hebben ook wij besloten om de boel af te blazen. En omdat er voor de komende periode ook geen plannen gemaakt kunnen worden steken de vrijwilligers van de activiteitencommissie thuis de handen maar eens flink uit de mouwen. Dat ene wandje wordt eindelijk eens geschilderd, we spitten de tuin eens flink om, lezen een goed boek of proberen met een huis vol kinderen thuis te werken. We gaan op Beren jacht door Berltsum wanneer het huiswerk is gedaan. We bakken koekjes, repareren dat laadje wat al jaren niet wil schuiven of beeldbellen met Pake en Beppe. En intussen installeren we weer Wordfeud en doen we een potje met vrienden. We kijken (bijna) alle films op Netflix. We doen boodschappen voor onze oude buurvrouw die niet naar de supermarkt durft en soppen onze auto’s uit bij de Gulf.
Onze gedachten zijn bij alle mensen die door deze crisis worden getroffen. De mensen in de zorg die keihard aan het werk zijn. De ZZP’er die thuis zit zonder werk. De ouderen die nu weinig tot geen bezoek meer krijgen. #staysafe #blijfthuis

Coronasubsidie voor culturele instellingen Waadhoeke

 tijdelijke coronasteun voor culturele instellingen.

 

Welkom terug in de kerk

Als kerkenraad zijn we dankbaar dat we vanaf a.s. zondag 20 juni de de…