Terug naar Verenigingen nieuws

Nieuwe reeks tennislessen start in oktober bij TV de Vierslag

Gepubliceerd op:
Nieuwe reeks tennislessen start in oktober bij TV de Vierslag

Zin om in beweging te komen, de tennissport te leren kennen of verder onder de knie te krijgen, wacht dan niet langer en geef je nu op voor de tennislessen bij TV de Vierslag. Zo ben je verzekerd van een leuke, gezellige, vooral ook sportieve en uitdagende invulling voor het najaar (en winter) van 2021. Voor wie? Jong, oud, beginnend of ver gevorderd bent, bij Tennisschool Lucardie is er voor ieder wat wils.

De start van de najaars(winter)lessen bij TV De Vierslag staat gepland op vrijdag 1 of 8 oktober 2021. Jeugdlessen starten op z’n vroegst rond 14.45 uur en aansluitend komen de verschillende seniorengroepen vanaf begin van de avond in actie tot zo tegen de van uiterlijk 22.30 uur.

Nog niet eerder tennislessen gevolgd bij Tennisschool Lucardie? Kies dan voor maak Kennis met Tennis. Een lespakket van 7 weken waarin de beginselen van het tennis worden aangereikt. Kosten? Al vanaf € 35,- en gratis gebruik van tennisrackets. Een ideale instap om te ontdekken wat de tennissport jou te bieden heeft.

Schrijf je direct in via deze link: https://www.tennisschoollucardie.nl/inschrijven-najaarslessen-tv-de-vierslag-2021/

Wil je eerst meer informatie, neem dan gerust contact op met Roland Lucardie via 06-29293030.

Voor informatie over tennisvereniging De Vierslag kun je terecht op www.tvdevierslag.nl of mail naar tvdevierslag@gmail.com.

Tot ziens op ons tennispark!

Bestuur TV de Vierslag

 

Flessenactie Brede school t.b.v. vernieuwen speeltuin

De speeltuin wordt vernieuwd. Er zijn mooie plannen die we graag willen realiser…