Terug naar Verenigingen nieuws

Mei inoar fit in Berltsum voor 65+ers.

Gepubliceerd op:
Mei inoar fit in Berltsum voor 65+ers.

Berltsum - Bij Berlingastate in Berltsum gaat vanaf oktober 2022 een nieuw beweegprogramma voor 65+ers van start. ‘Mei inoar fit’ is de nieuwe naam van het bij ons bekende beweegprogramma 'Fit op Freed'.  

Waarom deze nieuwe naam? Omdat Fysio Eijzenga, samen met Stichting De Friesland, gaat proberen om het succes van 'Fit op Freed’ uit te zetten in de hele provincie Friesland. Collega fysiotherapeuten die ook aangesloten zijn bij de Friese Coöperatie voor Fysiotherapeuten, gaan in andere plaatsen hetzelfde programma draaien. We hebben hiervoor een subsidie gekregen van Stichting De Friesland, om deze succesformule verder uit te zetten. In eerste instantie gaat het programma draaien in Berltsum en in Kollum. 

 

Samen 2x per week gezellig en plezierig bewegen met 1x een gezamenlijke warme maaltijd. Fysiotherapie Jelle Eijzenga is enorm blij en trots dat ze dit programma, genaamd Mei inoar fit, kunnen starten. 

Tijdens het programma wordt er aandacht besteed aan valpreventie, cognitieve fitness en voorlichting ter bevordering van de vitaliteit. Om iedereen nog beter en persoonlijker te kunnen helpen zal er vooraf, tijdens en na het programma individuele testen en gesprekken plaatsvinden.  

Het programma wordt gegeven door Cesar therapeut Rosanne die ook de cognitieve fitness en valpreventie opleidingen heeft gedaan. Rosanne gaat graag met u op een gezellige, interactieve en laagdrempelige manier bewegen.  

Op dinsdag start om 15.00 uur het sporten en rond 16.00 uur zal er een gezamenlijk koffie en thee moment zijn.  

Op vrijdag zal er van 10.30 uur tot 11.30 uur gesport worden waarna er een gezamenlijke 3 gangen warme maaltijd opgediend zal worden.  

Totale kosten per maand zijn 58 euro. 

 

Voor vragen en aanmelden over het programma bellen naar 0518-461638 of mail uw naam en telefoonnummer naar info@eijzenga.nl  

Foto's

Downloads

Bekijk ook