Terug naar Verenigingen nieuws

Maak kennis met tennis

Gepubliceerd op:
Maak kennis met tennis

Kom in beweging en maak kennis met de tennissport, ontwikkel jezelf en krijg je tennisskills (nog beter) onder de knie. Geef je nu op voor de tennislessen bij TV De Vierslag waar Tennisschool Lucardie de lessen verzorgd. Verzekerd van een leuke, gezellige, sportieve en uitdagende invulling voor het voorjaar (en zomer) van 2023. Voor wie? Jong (vanaf 4/5 jr.) en oud, beginnend of ver gevorderd bent, bij Tennisschool Lucardie is er voor ieder wat wils.

 

De start van de voorjaarslessen bij TV De Vierslag staat gepland op vrijdag 31 maart 2023. De jeugdlessen starten op z’n vroegst zo rond 14.15 uur en aansluitend komen de volwassenen (bij voldoende animo) vanaf begin van de avond in actie tot de klok van rond om de nabij 22.00 uur.

Nog niet eerder tennislessen gevolgd bij Tennisschool Lucardie? Kies dan voor maak Kennis met Tennis. Een lespakket van 7 weken waarin je de beginselen van het tennis worden aangereikt. Kosten? Al vanaf € 35,- en gratis gebruik van tennisrackets. Een ideale instap om te ontdekken wat de tennissport jou te bieden heeft.

Heb je al eerder lessen gevolgd? Dan zijn er de reguliere groepslessen voor de verschillende lesgroepen, ingedeeld op (spel)niveau. 

Via deze link kun je meer informatie krijgen en je inschrijven:
 
Jullie mogen bijgevoegde informatie ook gerust delen met familie en vrienden die geïnteresseerd zijn.
We hopen op weer net zoveel of het liefst nog meer animo voor de lessen als afgelopen seizoen!
Graag tot ziens op ons tennispark!
 
Met sportieve groet,
Aletta Kalma
Bestuur TV de Vierslag

Jaarvergadering 2023 Stichting Berltsummer belangen (SBB)

Op 8 juni as. is het weer zo ver de jaarvergadering SBB. Ben je nieuwsgierig en…

 

Mantelzorgweekend ter ontlasting van Mantelzorgers

In het weekend van 08-10 september 2023 vindt het regionale mantelzorgweekend pl…