Terug naar Verenigingen nieuws

Kuiertocht 24 september 2016 een succes.

Gepubliceerd op:
Kuiertocht 24 september 2016 een succes.

Muzykferiening ‘OpMaat’ te Berltsum heeft zaterdag 24 september 2016 voor de tweede maal, een kuiertocht georganiseerd. Het weer was prachtig en de routes niet minder mooi.

Voor de muzykferiening is dit een sportieve manier om de clubkas te sponseren. De deelnemers konden kiezen voor de 5, 10, 15 of 25 kilometer. Voor de eerste maal was er voor runners de gelegenheid om de route van 5 km te gebruiken als oefenloop. En voor de kinderen was er een kidsrun van 2 km. De 25 kilometer was het meest in trek: maar liefst 50 deelnemers liepen deze afstand. In totaal deden er, tot tevredenheid van de organisatie, 106 mensen mee aan de kuiertocht. De deelnemers waren erg enthousiast over de organisatie en over de te lopen routes. Ze hebben genoten van de prachtige weidse omgeving van Berltsum. In deze omgeving worden nog geen kuiertochten georganiseerd dus hier heeft ‘OpMaat’ een gat in de wandelmarkt ontdekt.

 

Klik voor de foto's op Wandeltocht 2016

Het zal dus ook een terugkerend evenement worden. De datum voor de volgende tocht is 30 september 2017. Iedereen is meer dan van harte welkom om mee te lopen!!

Foto's

Bekijk ook

Coronasubsidie voor culturele instellingen Waadhoeke

 tijdelijke coronasteun voor culturele instellingen.

 

Welkom terug in de kerk

Als kerkenraad zijn we dankbaar dat we vanaf a.s. zondag 20 juni de de…

 

Bibliotheek zoekt taal- en digitaal vrijwilligers voor het Digi-Taalhuis in de Bibliotheek.

Het lijkt zo gemakkelijk, een whatsapp met de mobiel versturen, de krant lezen o…