Gepubliceerd op:
Kopke waarmte

Met de komst van de stijgende prijzen en de koude winterdagen wil het opbouwwerk van De Skûle Welzijn en de gemeente Waadhoeke zich ook dit jaar weer  inzetten voor mensen die een beetje extra warmte en verbondenheid kunnen gebruiken. Dit is namelijk niet vanzelfsprekend in de wintermaanden

Al twee jaar lang wordt het project Kopke Waarmte met veel lof ontvangen en daarom zullen wij het project ook dit jaar weer voortzetten, maar dan in een nieuw jasje. Kopke Waarmte zal dit jaar bestaan uit een pakketje met daarin een kaars wat warmte symboliseert, een warme Opkikker en een fotopuzzel met foto’s uit de gemeente, zo gebruiken we ons “kopke” (hoofd).

Het doel is om buurtgenoten aan elkaar te verbinden. En het motto daarbij is: een warme kop soep en kaars zorgt voor een warm gesprek. Daarnaast willen we de buurtgenoten uitdagen door het maken van een fotopuzzel. Je zoekt elkaar op, maakt samen de puzzel en gaat een warm gesprek aan. Wat zou het mooi zijn om dit jaar weer met een hele boel dorpen en buurten dit project werkelijkheid te laten worden.

Kent u iemand die wel een hartverwarmend gebaar kan waarderen? Dan bent u van harte welkom om een berichtje te sturen aan e-mailadres opbouwwerk.waadhoeke@deskule.nl of telefonisch via 06-18422893.

Boekenmarkt XXL in Vermaning Berltsum op 10 juni

Er zijn weer veel nieuwe boeken binnen gekomen en de Vermaning is open op zaterd…

 

Jaarvergadering 2023 Stichting Berltsummer belangen (SBB)

Op 8 juni as. is het weer zo ver de jaarvergadering SBB. Ben je nieuwsgierig en…