Terug naar Verenigingen nieuws

Koffie Inloop MFC It Stedhûs Berltsum

Gepubliceerd op:
Koffie Inloop MFC It Stedhûs Berltsum

De werkgroep Berltsum Foarût is een samenwerking van en voor inwoners gericht op de leefbaarheid in het dorp. Berltsum is een actief dorp waar veel verschillende activiteiten worden georganiseerd. En dat willen we graag zo houden en eventueel uitbreiden wanneer de behoefte daar naar is.

Als Berltsum Foarût zien wij kansen / uitdagingen om het MFC It Stedhûs een centrale plaats binnen Berltsum te geven. Een Dorpshuis als Inloophuis waar een ieder terecht kan voor een stukje ontmoeting of voor een hulpvraag en waar activiteiten worden aangeboden. Maar ook een plaats waar men zelf aan de slag kan, zelf mogelijkheden moet creëren. Het moet een plek zijn voor de bewoners van Berltsum, die door de bewoners van Berltsum zelf gerealiseerd / gecreëerd wordt.

Tijdens de koffie inloop willen wij u informeren over de werkgroep Berltsum Foarût en willen wij onder het genot van een bakje koffie in gesprek gaan met u over wat we willen, wat we kunnen , maar vooral wat willen de inwoners van Berltsum. Hoe kunnen we in gezamenlijkheid de leefbaarheid in het dorp behouden en zo nodig vergroten. Samen met u willen wij ervoor zorgen dat een ieder op zijn eigen manier deel kan nemen aan de activiteiten in het dorp.

Langs deze weg willen wij als Berltsum Foarût u allen uitnodigen om langs te komen in het MFC It Stedhûs voor een bakje koffie / thee. Gewoon lekker een bakje doen en een praatje

Data : Woensdag 6 September 2023
Tijd : 9.30 – 11.30 uur
Locatie : MFC It Stedhûs
Entree : Gratis . incl koffie / thee.

Mocht u hiervoor ideeën of wensen weten / hebben of wilt u naar het lezen van dit persbericht meer informatie dan kunt u contact opnemen met Sieta Kuipers, Welzijn Coördinator /Ouderenwerker van Connexa Tel: 06 – 18422829 of via mail: sieta@connexa.nl ( Connexa was voorheen De Skûle Welzijn )

Wij hopen op u komst.

Namens de Werkgroep Berltsum Foarût

Foto's

Downloads

Bekijk ook

De klokken van Berltsum

Afgelopen zaterdagmiddag 23  september stonden veel mensen voor een dichte …

 

Maak kennis met Tennis 5 oktober, 14:30 uur en Tennis Instuif 6 oktober as inloop 19:45 uur

Kom ongedwongen en laagdrempelig kennismaken met de Tennissport. Tennis is leuk…

 

Samen fit de winter door !

Ben je ouder dan zestig jaar, heb je de afgelopen zomer veel gefietst en gewande…