Terug naar Verenigingen nieuws

Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Hulp bij vragen over de overheid

Gepubliceerd op:
Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek  Hulp bij vragen over de overheid

Heeft u een digitaal bericht van de overheid gekregen? Maar geen idee wat u moet doen of hoe te reageren? Dan kunt u in de Bibliotheek bij het Informatiepunt Digitale Overheid terecht.

Wanneer kunt u naar het Informatiepunt? Als u een bericht heeft gekregen in de (digitale) Berichtenbox van MijnOverheid.nl, een vraag heeft over huur- en zorgtoeslag, kindgebonden budget, belasting, studiefinanciering, rijbewijs, (verkeers)boetes, pensioen en uitkering.

 

De bibliotheekmedewerkers van de Bibliotheek helpen direct of verwijzen u door naar lokale partners als het gaat om persoonsgebonden informatie. De lokale partners zijn organisaties waarmee Bibliotheken Noord Fryslân lokaal samenwerkt zoals welzijnsinstellingen, Humanitas, Formulierenbrigade, vakbonden, ouderenbonden, cliënten-vertegenwoordigers MEE, cliëntenondersteuners gemeente en zorgkantoren. Het invullen van formulieren mogen medewerkers niet voor u doen. Maar het gebruik van de computers in de Bibliotheek is gratis en de medewerkers kunnen u wel op weg helpen.

 

Het Informatiepunt Digitale Overheid is open tijdens de openingstijden van de Bibliotheek. Op de website ontdekdebieb.nl staan de meest actuele openingstijden of bel met de klantenservice 088- 16 56 123.

Hulp vóórdat de schulden oplopen

Inwoners van Harlingen, Terschelling, Vlieland en Waadhoeke die betalingsachters…

 

Eerste subsidies Lokaal Sportakkoord uitgedeeld

De kopgroep van het Lokaal Sportakkoord heeft de eerste subsidies uit het budget…