Terug naar Verenigingen nieuws

Informatieavond Wetterskipspand, Berltsum

Gepubliceerd op:
Informatieavond Wetterskipspand, Berltsum

Beste inwoners van Berltsum en omstreken


Zoals jullie wellicht hebben gezien, gehoord of gelezen, wordt het voormalig Wetterskipspand aan de Kleasterdyk 12 te Berltsum getransformeerd van kantoorpand tot een zestal appartementen.

Voor Berltsum is dit een prachtige aanvulling/uitbreiding van het woonbestand. Er zijn immers weinig huurwoningen in Berltsum beschikbaar! Daarnaast wordt het pand aangepast aan de huidige tijd en dus duurzaam gerenoveerd. Dat houdt onder andere in, dat het een
“gasloos” pand wordt.

De appartementen zijn bestemd voor zowel de oudere als jongere generatie. Om jullie een mogelijkheid te bieden om hiervoor als toekomstige bewoner in aanmerking te komen, wordt op woensdag 3 oktober a.s. een informatieavond gehouden. Er zal deze avond een presentatie worden gegeven over het pand en de appartementen. Met behulp van onder andere enkele 3 D-tekeningen is het mogelijk een inzage te krijgen in de indeling en omvang van de appartementen. Ook zullen wij de vragen die er zijn, zoals de voortgang van de bouw, de huur en datum van realisatie beantwoorden.

U wordt hiervoor van harte uitgenodigd. Locatie het Centrum te Berltsum (Tsjerkestrjitte 2) Aanvang 19:30 uur.

Donderdag 1 juli a.s.: Informatiebijeenkomst Fidesta

Datum: donderdag 1 juli a.s. Tijd: 19.30 uur Plaats: in de Fidesta ruimte van …

 

“Fietsen door de Middeleeuwen”

Op zaterdag 3 en 10 juli wordt een unieke fietstocht georganiseerd. Starttijden …