Terug naar Verenigingen nieuws

Griezelen en gruwelen tijdens spokentocht

Gepubliceerd op:
Griezelen en gruwelen tijdens spokentocht

Zaterdagmiddag om 17:00 uur was in de kantine van SC Berlikum de inschrijving en de start voor de spokentocht voor de jongste kinderen van Berlikum. 

Stevig ingepakt tegen de harde wind gingen de jongens en meisjes onder begeleiding van ouders, ooms, tantes of andere volwassenen op pad. Door jeugdsoos en Piipskoft en SC Berlikum was deze heuse spokentocht uitgezet. Voor de jongste jeugd een wat mildere tocht. Maar gespookt heeft het. Met een plattegrond op zak volgde de route via 'it swarte paadsje' langs het speelpark, de oude gymzaal, de kruiskerk, het Hemmemapark, de praktijk van Jelle Eijzenga, TDF en It Piipskoft. Het doel was om te achterhalen wat er is gebeurd in het voormalig ziekenhuis van Berltsum nu bijna 200 jaar geleden??? Wie, hoe en wanneer? Daar ging het om en vooral veel horror, gegil en 'gejank...'.

De route eindigde in It Piipskoft. Hier maakten alle griezels zich bekend. Het afdoen van hun pruik was hiervoor al voldoende. Hulde aan alle vrijwilligers, wat een prachtig team en wat een geweldige inzet!!!

Foto's

Bekijk ook

Coronasubsidie voor culturele instellingen Waadhoeke

 tijdelijke coronasteun voor culturele instellingen.

 

Welkom terug in de kerk

Als kerkenraad zijn we dankbaar dat we vanaf a.s. zondag 20 juni de de…

 

Bibliotheek zoekt taal- en digitaal vrijwilligers voor het Digi-Taalhuis in de Bibliotheek.

Het lijkt zo gemakkelijk, een whatsapp met de mobiel versturen, de krant lezen o…