Terug naar Verenigingen nieuws

Gratitude of te wel dankbaarheid

Gepubliceerd op:
Gratitude of te wel dankbaarheid

Zaterdagavond 18 april 2015 werden Syds en Griet Rondaan op een zeer bijzondere wijze bedankt voor het doorgeven van de blaasmuziek aan hun kinderen en kleinkinderen. Een muziekstuk in opdracht geschreven met als titel Gratitude; dankbaarheid.

Tsjikke Mollema- Rondaan, dochter van Syds en Griet, heeft componist Rob Goorhuis de opdracht gegeven om een bewerking te schrijven op psalm 150: Loof God, looft hem overal. Dit psalm is gekozen omdat dit het oprichtingspsalm van de christelijke brassband Looft den Heer te Bitgummole is. Hier liggen de muzikale roots van de familie Rondaan.  Ondertussen speelt pake Syds met zijn kinderen en kleinkinderen bij Loof den Heer. De kleinkinderen zijn natuurlijk pake en beppes trots. Des te mooier was het natuurlijk dat alle drie kinderen van Tsjikke en Cees; Gert, Sygrid en Rutger Mollema een solo mochten verzorgen in het stuk Gratitude.

In de dorpskrant Op 'e Roaster van mei kunt u meer lezen over deze prachtige manier waarop Syds en Griet bedankt zijn door hun dochter Tsjikke.

Meer foto's zijn te vinden onder de button foto's op de homepage.

 

Kids Picknick 4 juli as

Deelname voor de groepen 1 t/m 8 (zonder begeleiding van volwassen)  

 

Koffie en een goed gesprek bij De Sk├╗le

“Het is heerlijk om even je hart te kunnen luchten en ook om te luisteren …