Terug naar Verenigingen nieuws

Franekers en Waadhoekers massaal aan de wandel, toch?

Gepubliceerd op:
Franekers en Waadhoekers massaal aan de wandel, toch?

Sta je daar straks in je mooie hemdje. Op het sportveld van De Trije. Aangetrokken door mensen en muziek. Je deint mee in een paarse zee van mensen die zich hier in teamverband verenigen om mee te doen aan onze SamenLoop. 24 uur meeleven, beleven en doorleven. Waarom doe ik eigenlijk niet mee, vraag je je af? En je voelt je letterlijk in je hemd staan. Laat het zo ver niet komen. Meld je a

Waarom we dit schrijven? We hebben je nodig. Wat we zien is een programma dat klinkt als een klok. Wat we ervaren is dat vele bedrijven en organisaties zich enthousiast verbinden aan onze SamenLoop. Wat we horen is dat mensen enthousiast zijn. Wie we missen zijn mensen die hun enthousiasme omzetten in daden en zich aanmelden. We schrijven nu juni en over vier weken is het al zo ver.

Aangestoken door het enthousiasme van onze SamenLoop in 2015, waaraan 38 teams meededen, gingen we voor de editie 2019 uit van zo’n 50 teams. Daarop hebben we het veld ingericht en het programma op gebaseerd. Op dit moment staat de teller op 26 teams. Onze verwachting hebben we ietwat naar beneden bijgesteld, maar net zoveel teams als in 2015, dat moet toch mogelijk zijn?

Daarom, Franekers en Waadhoekers, meld je aan, doe mee en ervaar de kick van de SamenLoop. En intussen mienskippen met familie, vrienden, buurt of bedrijf. Samen lopen we stap voor stap naar minder kanker. Daar doen we het voor.

Wat: SamenLoop voor Hoop Franeker

Wanneer: van vrijdag 5 juli 15.30 - zaterdag 6 juli 16.30 uur

Waar: Sportcomplex De Trije Franeker

Aanmelden: samenloopvoorhoopfraneker.nl

Donderdag 1 juli a.s.: Informatiebijeenkomst Fidesta

Datum: donderdag 1 juli a.s. Tijd: 19.30 uur Plaats: in de Fidesta ruimte van …

 

“Fietsen door de Middeleeuwen”

Op zaterdag 3 en 10 juli wordt een unieke fietstocht georganiseerd. Starttijden …