Terug naar Verenigingen nieuws

Eerste teamavond SamenLoop voor Hoop Franeker, dinsdag 29 januari

Gepubliceerd op:
Eerste teamavond SamenLoop voor Hoop Franeker, dinsdag 29 januari

Wil je letterlijk je beste beentje voorzetten? En dat ook nog eens voor een goed doel? Dan tref je ‘t, want dit jaar organiseren we voor de tweede keer een SamenLoop voor Hoop in Franeker. Hét evenement van KWF Kankerbestrijding om aan mee te doen.

Hoe het allemaal precies zit vertellen we je bij de eerste teamavond, dinsdag 29 januari, 20.00 uur in wijkgebouw De Terp, C.F. Engelhardstraat 28 in Franeker. Je doet hier informatie en inspiratie op. Jij komt toch ook je licht opsteken? Je bent heel welkom. Meer informatie vind je op samenloopvoorhoop.nl/franeker.

De SamenLoop voor Hoop in het kort
De SamenLoop voor Hoop gaat uit van KWF Kankerbestrijding. Het is een 24-uurs wandelestafette op een afgebakend parcours. In Franeker mogen ook hardlopers meedoen.
Elke SamenLoop heeft drie kernmomenten: Openingsceremonie, Kaarsenceremonie en Slotceremonie. Daaromheen weven we ons eigen programma met muziek, spel, verwenmomenten et cetera. Teams mogen daarnaast hun creativiteit in de strijd gooien; alles voor het goede doel.
Bij een SamenLoop voor Hoop vinden mensen elkaar in hun verdriet om dierbaren die ze verloren, in hun zorgen over gezondheid, maar ook in hun vreugde over herstel. We staan stil bij kanker én vieren het leven.

Met een SamenLoop voor Hoop proberen we veel geld te verzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Daarmee ondersteunen we de missie van KWF Kankerbestrijding: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. De overlevingskansen voor mensen met kanker zijn de laatste 50 jaar dan wel verdubbeld, er is nog heel veel te doen. Onze bijdrage voor nog meer onderzoek en nog meer overlevingskansen is meer dan welkom.

Tot snel.
Commissie Teamwerving en Selectie

Kids Picknick 4 juli as

Deelname voor de groepen 1 t/m 8 (zonder begeleiding van volwassen)  

 

Koffie en een goed gesprek bij De Sk├╗le

“Het is heerlijk om even je hart te kunnen luchten en ook om te luisteren …