Terug naar Verenigingen nieuws

Doe je mee met onze videocampagne ‘Hoe gasvrij zijn wij?’

Gepubliceerd op:
Doe je mee met onze videocampagne ‘Hoe gasvrij zijn wij?’

Ben jij je huis duurzamer aan het maken? Door bijvoorbeeld je ramen te vervangen, de kruipruimte te isoleren of zonnepanelen of een warmtepomp te installeren? Ga je met je huis aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou! Mogen wij meekijken bij jouw verbouwing? Voor onze videocampagne ‘Hoe gasvrij zijn wij?’ willen we een aantal mensen volgen die bezig zijn met energie besparen en isoleren.

Wat is het doel?
Met een videocampagne, voornamelijk op sociale media, willen wij onze inwoners inspireren en motiveren om zelf bezig te gaan met isoleren en besparen. In de videocampagne laten wij voorbeelden zien van inwoners van onze gemeente die hiermee bezig zijn.


Wat verwachten wij van jou?


We willen graag een kijkje nemen in hoe jullie nu bezig zijn met energie besparen en isoleren. We komen in de zomer drie keer bij jullie thuis langs om te filmen en foto’s te maken. We willen weten waarom jullie willen besparen en isoleren, wat jullie uitdagingen zijn en welke keuzes jullie maken. Daarnaast hopen we ook videomateriaal van jullie zelf te ontvangen.

Hoe worden de beelden gebruikt?
Het campagnemateriaal (de video’s en foto’s) wordt gebruikt op allerlei gemeentelijke communicatiemiddelen, zoals waadhoeke.nl, social media en de krant.

Wat krijg je van ons?
Het is nogal wat, zo’n kijkje geven in je privéleven. Dat snappen we heel goed! Daarom zetten we er graag wat tegenover. Wanneer de ISDE-subsidie is toegekend, verdubbelen* wij het toegekende subsidiebedrag. * Wij vergoeden maximaal €1000,-.


Voorbeeld: Je krijgt 440 euro ISDE-subsidie voor vloerisolatie. Wij verdubbelen de toegekende subsidie. Van ons krijg je dan ook 440 euro.


Meer informatie?
Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze videocampagne? Lees dan de verdere informatie op
www.waadhoeke.nl/nieuwsbericht/videocampagne. Daar staat ook hoe je je kunt aanmelden.
Aanmelden kan tot en met zondag 16 juli.

De klokken van Berltsum

Afgelopen zaterdagmiddag 23  september stonden veel mensen voor een dichte …

 

Maak kennis met Tennis 5 oktober, 14:30 uur en Tennis Instuif 6 oktober as inloop 19:45 uur

Kom ongedwongen en laagdrempelig kennismaken met de Tennissport. Tennis is leuk…