Terug naar Verenigingen nieuws

De Skûle Welzijn werkt aan het vinden en verbinden van burger en buurt, jong en oud, mensen in hun kwetsbaarheid en kracht.

Gepubliceerd op:
De Skûle Welzijn werkt aan het vinden en verbinden van burger en buurt, jong en oud, mensen in hun kwetsbaarheid en kracht.

De Skûle Welzijn werkt aan het vinden en verbinden van burger en buurt, jong en oud, mensen in hun kwetsbaarheid en kracht. Wij signaleren maatschappelijke ontwikkelingen en spelen daar op in. Welzijn werkt,  welzijn versterkt.

De Skûle Welzijn bouwt samen met de gemeente Waadhoeke en Harlingen aan een samenleving waarin iedereen ertoe doet! Door inwoners, regionale partijen en vraagstukken aan elkaar te verbinden ontstaat een krachtig netwerk en ontstaat een samenleving waarin mensen samen- én zelfredzaam zijn. Waarin mensen in verbinding staan met hun omgeving en op hun eigen unieke manier kunnen meedoen. Zo werkt De Skûle aan die mooie samenleving waarin plaats is voor iedereen.  De Skûle Welzijn wil maatschappelijke en sociale waarden toevoegen aan de samenleving. 

De welzijnsdiensten worden geleverd in opdracht van de gemeente Waadhoeke en Harlingen. 

De Skûle Welzijn sluit aan bij de vraagstukken uit het sociaal domein:• jeugd een goede start in het leven geven• voorkomen en verminderen van eenzaamheid en wederkerigheid stimuleren• voorkomen en verminderen van armoede• participatie, meedoen in de samenleving

Voor vragen kunt u contact opnemen met De Skûle Welzijn

De Skûle Welzijn

Godsacker 35

8810 LM  Franeker

Tel: 0517-393750

E: info@deskule.nl

Jeugdtoneel groot succes met film Bern de Baas

Wat was het spannend, werd het droog, bleef het droog? Op vrijdag 20 mei jl. was…

 

Even voorstellen: nieuwe columniste Op e Roaster

Hoi, mijn naam is Hilly Posthumus-Dikland. Ik ben 35 jaar en woon sinds 4 jaar m…