Terug naar Verenigingen nieuws

Bliid Boadskip Sjongers zijn op zoek naar jou!

Gepubliceerd op:
Bliid Boadskip Sjongers zijn op zoek naar jou!

Wij zijn weer los met onze wekelijkse repetities! We willen vooruit kijken!

We zijn op zoek naar mensen die affiniteit hebben met de gospelmuziek, enthousiast zijn en het prachtig vinden om samen muziek te maken! De naam van ons koor zegt waar wij voor staan en dat willen wij in muziek en zang ook uitdragen!

In het nieuwe seizoen willen we aan de slag met een uitbreiding van ons huidige combo dat bestaat uit een pianist en een basgitarist.

Als jij gitarist bent en je weet de “juiste snaren “ te raken, als jij toetsenist bent en je bent in staat om een koor mee te ondersteunen, als jij drummer bent en je weet de “exacte slag” te slaan dan zijn wij op zoek naar jou. Daarnaast zoeken wij een technisch persoon die alles zo “stuurt” dat de sound van ons koor goed en duidelijk overkomt.

En ook zijn we op zoek naar mensen die zingen leuk vinden, het zou prachtig zijn enkele nieuwe bassen en tenoren welkom te heten; damesstemmen zijn natuurlijk ook van harte welkom.
Ons koor bestaat op dit moment uit ca. 35 leden en staat onder leiding van Piet Marinus; onze wekelijkse repetitie-avond is de maandagavond.

 

Bel Sybren van Tuinen, 06-29070303.
Je mag ook een mail sturen naar: info@bbsberlikum.nl en wij nemen contact met je op.

Cognitieve Fitness - In Skerne Wibe te Ingelum

Zin om weer even lekker actief te zijn kom dan naar de Inloop ochtend van Cognit…

 

Glasvezelcampagne voor Berltsum en alle dorpen in Waadhoeke gaat van start

DELTA Netwerk start een glasvezelcampagne in alle dorpskernen van Waadhoeke waar…