Terug naar Verenigingen nieuws

Beste inwoner van Berltsum,

Gepubliceerd op:
Beste inwoner van Berltsum,

 IJsclub Berlikum bestaat al sinds 1864! Bijna elke Berltsumer zal wel eens de ijzers ondergebonden hebben op deze ijsbaan! Een plaats dus vol herinneringen!

 

Dat willen we graag zo houden, om ook de Berltsumer in de toekomst de kans te geven om rondjes te kunnen blijven schaatsen onder het genot van een beker lekkere warme chocolademelk!

Daarom doen we een beroep op iedere Berltsumer! Word lid van de ijsclub en zorg zo dat de ijsbaan ook in de toekomst kan blijven bestaan!

Het kost slechts 9 euro per adres per jaar om lid te worden. Daarnaast is het ook mogelijk om donateur te worden. Als u lid wil blijven of worden hoeft u niets te doen. Binnenkort komen de leden
van het bestuur bij u langs. We zijn op zoek naar mensen die ons willen helpen langs de deuren te gaan en zo heel Berltsum lid maken van de ijsclub! Het lidmaatschap willen we vanaf dit jaar graag
automatisch incasseren, dus wij vragen u dan om ons daarvoor te machtigen! Dat scheelt ons als bestuur veel werk en is voor iedereen gemakkelijk!


Vriendelijke groeten, het bestuur van IJsclub Berlikum

Eric Zittema (voorzitter)

Dirk Jan Holwerda (penningmeester)

Jan Kuperus (secretaris)

Johan Runia

Alfred Tuininga

Bauke Wiersma

Coronasubsidie voor culturele instellingen Waadhoeke

 tijdelijke coronasteun voor culturele instellingen.

 

Welkom terug in de kerk

Als kerkenraad zijn we dankbaar dat we vanaf a.s. zondag 20 juni de de…