uitvaartvereniging 'De Laatste Eer'

  •   Neem bij overlijden contact op met onze bode Sybren Klaas Visser. Hij is 24/7 bereikbaar op: 0653 84 23 74 of 0518 48 14 42
  •   Bezoek de website

Over uitvaartvereniging 'De Laatste Eer'

voor een betrokken en professionele uitvaart

Bij ons draait alles om de dood. Geen prettig onderwerp, maar belangrijk genoeg om bij stil te staan. Per slot komen we er allemaal voor te staan en als je nabestaanden je lief zijn, dan zorg je ervoor dat je het laatste hoofdstuk van je levensboek niet overslaat. Bij onze vereniging zit je goed.

De Laatste Eer is begin vorige eeuw (1901) ontstaan uit burenplicht: in een tijd dat mienskip doodnormaal was. Gewoon omdat mensen elkaar broodnodig hadden. In de loop van de tijd is onze maatschappij enorm veranderd. Ook onze vereniging is meegegaan in het kielzog van de tijd. We zijn steeds professioneler gaan werken, we hanteren een gedragscode, noem maar op.

Maar toch, we zijn dicht bij de basis gebleven. Het verzorgen van de uitvaarten van onze leden: dichtbij en betrokken, vakkundig en betaalbaar.

Betaalbaar

Uitvaarten worden geleid door onze professionele bode. Daaromheen gebeurt veel op vrijwillige basis. Wij werken zonder winstoogmerk en dat vertaalt zich naar een factuur die een stuk goedkoper uitvalt dan die van een commerciële organisatie.

Al deze pluspunten zijn redenen te over om lid te worden van onze springlevende vereniging.  Waar wacht je op?

Wat is er te doen bij uitvaartvereniging 'De Laatste Eer'?

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Meer agenda punten
Lees meer