Terug naar Nieuws.

Orgelconcert door Gert van Hoef in Kruiskerk Berltsum

Zaterdag 2 december 2017 geeft Gert van Hoef uit Barneveld een concert in de Kruiskerk van Berltsum. Gert van Hoef is op 17 juni 1994 geboren in Barneveld. Op 13 jarige leeftijd ontving hij zijn eerste orgellessen van zijn opa. 

 

Van zijn ouders kreeg hij een orgel waarop hij zichzelf wegwijs maakte. Vanaf juni 2008 is Gert begonnen met zijn orgelstudie o.a. bij Herman van Vliet, die hem voorbereidde op zijn conservatoriumstudie.
In 2013 begon zijn studie bij Jos van der Kooij aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met hoofdvak orgel. Hij krijgt zijn orgellessen in de Westerkerk te Amsterdam. Als bijvak krijgt Gert pianolessen van Katy Satur. Hij studeert ook muziektheorie, muziekgeschiedenis en koordirectie bij de Nederlands/Italiaanse operadirigent Giacomo Formentini.

Naast zijn Conservatoriumstudie geeft Gert veel orgelconcerten door het gehele land. Zelfs vanuit het buitenland toont men belangstelling voor de jonge organist. Dit zal mede zijn bereikt door de vele video's die Gert op YouTube plaatste vanaf het prille begin van zijn muzikale carrière.

Noteert u alvast 2 december in uw agenda want dit concert mag u toch zeker niet missen. Neemt u alvast eens een kijkje op www.gertvanhoef.nl. Ook op youtube kunt u veel improvisaties van hem vinden.