Terug naar Nieuws.

Openstelling siertuinen Berltsum van 30 juni t/m 9 juli 2020

Van 30 juni t/m 9 juli worden de siertuinen van de dorpsstyliste Hieke Joostema-Greidanus op dinsdag, woensdag en donderdag opengesteld voor publiek, uitsluitend op afspraak.

 

De bezichtigingen vinden op deze dagen plaats van 10.30-12.00 uur en van 14.00-15.30 uur in groepen of individueel onder begeleiding van een gids. Per groep maximaal 30 personen. Wilt u 5 minuten voor aanvang aanwezig zijn?

De siertuinen bestaan uit een overtuin met honderden verschillende soorten beplanting, een unieke pergola en een biodiversiteit aan bomen omringd door beuken- en iepenhagen. Daarbij zijn rondom de woning een aantal borders en een boomgaard. Nieuw is de uitbreiding van struiken in het landschap dat vlinders, bijen en insecten aantrekken. Het is nu al te merken dat er veel meer vogels zijn door de aangebrachte biodiversiteit. Het is een prachtig zomeruitje individueel of in groepsverband om de siertuinen te bewonderen.

Het zou fijn zijn dat u op de fiets komt, maar voor de auto is op eigen terrein plaats genoeg. De kosten voor de rondleiding en bezichtiging bedragen € 4,- per persoon. Voor telefonische opgave kunt u contact opnemen met 0518-462542 tussen 8.00 en 10.00 uur. Doe zelf ook nieuwe ideeën voor biodiversiteit op en kijk ook op www.dorpsstyliste.nl

Van harte welkom!

Hieke Joostema-Greidanus
Wiersterdyk 6A (adres siertuinen) 9041 VL BERLTSUM