Terug naar Nieuws.

Nieuwjaarsreceptie & Sportgala 2019

Nog een paar weken en dan is het zover: de tweede editie van de Berltsumer Nieuwjaarsreceptie. We zijn inmiddels vergevorderd met de voorbereidingen en we doen onze uiterste best om er weer een gezellige avond van te maken.

 

 

Op zaterdag 5 januari 2019 start om 13.00 uur de Nieuwjaars-trailrun, georganiseerd door Loopgroep Berltsum en SCBerlikum. Er zijn 3 routes uitgezet: voor de kids 1,5 km (start: 13.30 uur), voor de volwassenen 5 en 10 km (start: 14.00 uur). De kosten voor deelname zijn € 3,- voor de kinderen en € 5,- voor de volwassenen.

’s Avonds gaat om 19.30 uur de zaal bij Sans Souci open en starten we rond 20.00 uur met het Sportgala. Tijdens deze avond worden ook de ‘beste Berltsumers’ van de Trailrun bekend gemaakt. Dus de snelste Berltsumer man, vrouw en ‘kid’. Nadat ook de overige sporters van 2018 hun prijzen in ontvangst hebben genomen, maken we de dansvloer vrij en kan er nog gezellig geproost worden op het nieuwe jaar onder muzikale begeleiding van de band Hjirris.

U kunt tot en met 10 december aanstaande sporters voordragen voor de titel “Sportman”, “Sportvrouw” of “Sportploeg” van 2018. Dit kan door een mailtje te sturen naar berlikum.12e.stad@gmail.com met vermelding van: Naam/Teamnaam + argumenten waarom hij/zij genomineerd zou moeten worden. Houd er rekening mee dat onze onafhankelijke jury op basis van deze argumentatie/toelichting de genomineerden zal moeten kiezen.

Uit alle voorgedragen sporters zal de jury per categorie 3 genomineerden selecteren. Binnenkort worden de genomineerde sporters bekend gemaakt en kunt u weer stemmen. Dit kan op verschillende manieren. Zowel via Facebook als op papier zullen de genomineerden worden voorgesteld (mét toelichting) en kunt u uw stem uitbrengen.

Verder natuurlijk ook nog de uitreiking van de prijzen voor de fotowedstrijden! De beste foto in de categorie “Berltsum toekomstgericht en herkenbaar in beeld” maar ook het mooiste beeld van Sijke, onze 12e stads-fontein én de winnaar van de foto-route wedstrijd zullen worden bekend gemaakt. Ook voor deze wedstrijd kunnen tot en met 10 december foto’s worden ingezonden (hoge resolutie), via hetzelfde mailadres berlikum.12e.stad@gmail.com

We hopen net als vorig jaar weer veel Berltsumers, inwoners van de 12e stad, te mogen begroeten op 5 januari aanstaande. “Net stinne mar der hinne!”