Terug naar Nieuws.

Berlikum.com wordt digitaal dorpsplein

Achter de schermen zijn we als bestuur en redactie druk bezig met de ontwikkeling van de nieuwe website van berlikum.com. Deze heeft een wat andere indeling en is gemoderniseerd  zonder afbreuk te doen aan de vertrouwde oude website. 

 

Hij is wat frisser en qua mogelijkheden is er meer mogelijkheid tot eigen regie.

Berlikum.com wordt een digitaal dorpsplein waar ruimte is voor alle verenigingen, voorzieningen en bedrijven van Berlikum en omstreken.

Naast de vertrouwde opbouw die je gewent bent is de site dusdanig opgebouwd dat iedere vereniging, voorziening en bedrijf zijn eigen agenda kan beheren, webpagina toevoegen en zijn eigen foto albums kan publiceren op berlikum.com.

Door deze opzet kan iedere vereniging, bedrijf of voorziening zijn eigen stukje beheren. Hierdoor wordt de pagina meer een dorpsplein waar alle activiteiten in Berlikum voor iedereen zichtbaar worden.
Zoals ik al aangaf zijn we druk bezig om de oude gegevens uit de website te actualiseren en in de nieuwe website te zetten. Dat is een hele klus waar we al enige weken mee bezig zijn. Nu blijkt dat niet alle gegevens op de oude site nog actueel zijn en soms achterhaald. Hiervoor hebben we jullie nodig.
Daarom het verzoek aan alle bestuursleden van verenigingen, voorzieningen en eigenaren van bedrijven hun gegevens controleren op de oude site. Wil je daar veranderingen in dan graag een mailtje naar info@berlikum.com zodat we die gegevens in de nieuwe site aan kunnen passen.
Denk hierbij aan contact gegevens; als naamstelling, adres, telefoon, sociale media adressen, website extern en niet geheel onbelangrijk je logo of foto waarmee je je pagina wilt bekend maken op de site. Ben je gestopt met je bedrijf of heb je andere contact gegevens geeft het aan in de mail.


Tegen betaling van onze lage tarieven is er dus de mogelijkheid om je eigen inlog te krijgen zodat je je eigen gegevens kunt beheren. Op die manier kun je nog beter profileren op de webpagina en worden je gegevens ook weergegeven op je eigen pagina ,in het foto album en niet geheel onbelangrijk de agenda op de startpagina.
Op deze manier wordt ons nieuwe dorpsplein veel dynamischer en weet je wat er in het dorp gebeurd en voor bedrijven een prima manier om je extra te profileren..
Informeer naar de mogelijkheden op info@berlikum.com

Tarieven.2021
Reclame Banners 55 euro excl. BTW per half jaar.
Gegevens vermeldingen en link naar eigen website 20 euro (bij geen lid zijn UBW).
Eigen pagina op website verenigingen/voorzieningen 15 euro per pagina ex BTW.
Bedrijven eigen pagina 25 euro per pagina per jaar.

De planning is om 1 maart live te gaan. Het zou mooi zijn als alles wat er in en om het dorp te doen is hierop te vinden is. En dat Berlikum.com het ontmoeting punt is voor geïnteresseerden, Berlikummers en oud Berlikummers.

Wij zijn al blij met de mogelijkheden die we nu hebben. Maar dit platvorm bied ook voor de toekomst meer mogelijkheden om uit te breiden. Waar we natuurlijk na de live gang mee aan de slag gaan.
We zien jullie reacties met belangstelling tegemoet,

het bestuur en redactie van Berlikum.com