Terug naar Nieuws.

Aan de slag met sportakkoord Waadhoeke

Stichting de Waaie, handbalvereniging Jupiter 76, de Skûle, de KNKB, het beweegteam Waadhoeke en de gemeente organiseren donderdag 27 februari samen een startbijeenkomst voor het lokaal sportakkoord van Waadhoeke. 

 

In een lokaal sportakkoord maken sportverenigingen, maar ook onderwijs, zorg, welzijn en het bedrijfsleven afspraken over het met elkaar verwezenlijken van actiepunten uit het nieuwe sportbeleid ‘Waadhoeke beweegt mee’.

Donderdagavond 27 februari organiseert de initiatiefgroep (bestaand uit de hierboven genoemde partijen) een startbijeenkomst, onder leiding van sportformateur Karin Zwart. Samen gaan we aan de slag met de 7 speerpunten uit het nieuwe beleid ‘Waadhoeke beweegt mee’. Welke actiepunten vinden we het belangrijkst en aan welke punten kunnen en willen we samen werken. De startbijeenkomst begint om 19.30 uur in sportpark de Waaie. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om mee te denken. Aanmelden kan via het nieuwsbericht op www.waadhoeke.nl.

De startbijeenkomst stond eerder gepland voor dinsdag 14 januari, maar is verzet naar donderdag 27 februari. Zo kunnen er meer maatschappelijke organisaties uitgenodigd worden.