Digitale bijeenkomst dorpsvisie

21-01-2021 - 20:00:00

 Terug naar het overzicht

Info:

Hoe ziet ons dorp er in 2030 uit? Wat vindt u van uw huidige woon- en leefomgeving? Heeft u ideeën over wat er beter of anders kan? Doe dan mee met de interactieve digitale bijeenkomst op donderdag 21 januari!
Sinds de zomer is de werkgroep dorpsvisie Berltsum bezig met de opzet van een nieuwe dorpsvisie.
Hierin willen we de ambities voor het dorp over bijvoorbeeld de onderwerpen wonen, ondernemen,
ontmoeten, duurzaamheid en groen richting 2030 beschrijven. De werkgroep wil graag van de bewoners en ondernemers horen wat er speelt, waar behoefte aan is of wat beter kan. Omdat we niet fysiek bij elkaar kunnen komen hebben we een digitale enquête opgesteld. Het lijkt ons leuk om dit in een gezamenlijke interactieve sessie met jullie te doen, waarbij ook gelijk de resultaten zichtbaar zijn. Over bepaalde onderwerpen kunnen we dan ook verder doorpraten, in zogenaamde digitale vergaderruimtes.
Naast de digitale sessie op 21 januari, zal de enquête digitaal vanaf 22 januari beschikbaar zijn om in te vullen. Via onderstaande QR-code komt u bij de website, daar kunt u zich aanmelden voor de online bijeenkomst. Na aanmelding ontvangt u een link voor de Zoom meeting en een link voor de enquête. Deze QR-code kunt u scannen met de app op uw smartphone (of installeer de app wanneer u deze nog niet heeft).

We zien jullie graag allen digitaal op 21 januari om 20.00u (digitale inloop vanaf 19.45u), noteert u deze datum in uw agenda?!
U kunt zich ook aanmelden, door een mail te sturen naar dorpsvisieberltsum@gmail.com. U ontvangt dan een link om deel te nemen aan de online bijeenkomst.
Graag tot dan!
Werkgroep dorpsvisie Berltsum

Locatie:

Online