Online Borrel- & Muzieknoten Quiz – Herfsteditie

31-10-2020 - 19:30:00

 Terug naar het overzicht

Info:

Online Borrel- & Muzieknoten Quiz – Herfsteditie

Zaterdag 31 oktober is het weer zover! We hadden natuurlijk heel graag met jullie allemaal ‘live’ in it Heechhout willen staan maar dat zit er helaas (nog) niet in.

We hebben na de Pink(-ster) editie gelukkig heel veel positieve reacties gehad op onze eerste online quiz. Het was even wennen en dus liep misschien niet alles even soepel maar we hebben er in ieder geval veel plezier aan beleefd. Dus nu tijd voor de tweede online editie. We hebben deze keer 9 rondes voorbereid en hopen natuurlijk dat jullie allemaal weer gezellig meedoen vanuit de huiskamer.

Hoe kun je meedoen?

Om mee te spelen met onze online HERFST-editie van de Borrel- en Muzieknoten Quiz hoef je je niet vooraf op te geven. Maar zet het wel even in je agenda...

Wat heb je nodig?

Een laptop of TV met internetverbinding (om ons te kunnen zien & horen)
Een tablet of mobiele telefoon met internetverbinding (om het antwoordformulier in te vullen en te versturen)
Hoe werkt het verder?

Ga zaterdag 31 oktober tussen 19.30 en 19.45 uur naar: https://www.twitch.tv/borrelenmuzieknotenquiz

Hier zie je vanaf ongeveer 19.45 uur de link naar het antwoordformulier. Vul deze link in op je tweede apparaat. Je kunt ook de QR-code scannen.

Dit hoef je maar 1x te doen, na iedere ronde zie je de link naar het antwoord-formulier voor de volgende ronde (klik & klaar).

We spelen 9 rondes en wanneer alle antwoordformulieren binnen zijn, gaan we alles nakijken en maken in de loop van het weekend de winnaar(s) van de quiz bekend.

Doe je mee? Je kunt in een team of alleen meespelen. Als je met een team meedoet, hou dan rekening met #anderhalve meter (doen wij ook)

Locatie:

Online