‘RAUW ‘ een voorstelling over rouw en afscheid met dans , tekst en muziek.

12-11-2019 - 19:30:00

 Terug naar het overzicht

Info:

Uitnodiging voor mantelzorgers en zorgvragers in gemeente Waadhoeke en Harlingen

Wat ik in mijn hart bewaar raak ik nooit meer kwijt.
Mijn hart klopt na een jaar nog altijd, in het ritme van jouw liefde”

In RAUW vertelt Marloes Schreur vanuit haar eigen ervaring hoe het is om je geliefde en beide ouders te moeten verliezen en weer verder te moeten met je leven.
Ieder van ons heeft op enig moment met afscheid nemen te maken. Rouw is een intens en wispelturig proces: ontkenning, pijn , verlangen en aanvaarding wisselen elkaar af. Als omstander ervaar je diepe machteloosheid en weet je vaak niet wat te zeggen of te doen. Onze natuurlijke reactie is pijn te vermijden , maar het gevoel aangaan is misschien wel lichter dan het gevecht ertegen. RAUW is als een spiegel, ze laat je nadenken, voelen, ervaren wat rouw doet, met jou en een ander. Haar verhaal dat samen met een danseres en zangeres Malou Swart en violist Remi Adraansz wordt verteld, is een persoonlijke , ontroerende en intense voorstelling.
De voorstelling RAUW is te zien op dinsdag 12 november van 19.30 tot 21.00 uur in theater de Koornbeurs in Franeker. Na afloop is er de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan onder begeleiding van een gespreksleider.
De voorstelling wordt u aangeboden door de gemeente Waadhoeke en Harlingen. Ze is alleen toegankelijk voor mantelzorgers en hun zorgvragers in deze gemeenten. De toegang is gratis.
U kunt zich aanmelden bij de Skule Welzijn. mail: info@deskule.nl
Telefonisch iedere werkdag van 9.00 tot 12.00uur. tel: 0517-393750/397800

Voor vragen en informatie kunt u bellen of mailen met Johanna Schaap j.schaap@harlingen.nl tel: 06-10890607

Locatie:

Theater de Koornbeurs, Franeker

Entree:

Gratis